2777
2789
عنوان

از دست یه دوستم خیلی حرصیم

344 بازدید | 35 پست

خیلی حالت پز و اینا داره. خیلی وقت عروسیش یه بار بهم تاریخ داد مثلا گفت فلان تاریخه امادگی لباس و اینا داشته باش یعنی دعوت نکرد بعد الان به تمام مهموناش که پولدار و معروفن کارت داده و اصلا دیگه منو دعوت نکرده عروسیشم خیعی نزدیکه. چقدر بعضی از ادمای پولدار چیپ و بی شخصیتن بعد وقتی امتحان داشت گوشی منو سوراخ میکرد که جوابشو بدم با این کارش فهمیدم منو اصن ادم حساب نمیکنه

بریزش دور

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای خودتون ارزش قائل بشید و به این دوستی یک طرفه پایان بدید چون از قرار معلوم ایشون شما رو دوست خودش نمیدونه و فقط به شما به عنوان وسیله ای برای رفع مشکل نگاه میکنه (مثل همین مورد امتحان که مثال زدید)

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

ببخشید اينجا مي پرسم 

اگه به یه نفر پیام تبریک تولد دادیم و اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ناراحت میشین فقط هم قصد تون تبریک باشه نه هدیه بردن 🥲 

منم یه به ظاهر دوست داشتم.دعوتمون میکنه بعد دو روز قبل عروسی زنگ میزنه ک ببخشید عروسیم کنسل شده..

بعد متوجه میشیم ک همون تاریخ گرفته بود..ناراحت نشدم ولی بعد ها دیدم اخلاق و رفتارش خیلی متکبرانه شده..دورشو فنس کشیدم😁

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
بیشتر متعجب میشم البته بستگی به ادمشم داره

اگه به همین آدم پيام احوالپرسی دادین و اون سريع آنلاين بودن ش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی جواب چه رفتاري می کنین 🥲 

ببخشید اينجا مي پرسم اگه به یه نفر پیام تبریک تولد دادیم و اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی از ...

نه .چون حتما میگم قصد هدیه دادن نداشتم...و اگه می دیدم هنوز تند و بد اخلاق آخرین تبریک میشه.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
درجا درجا مینوشتی براش کی خواست حالا کادو بیاره برات حرص نخور شیرت خشک میشه😁😉

من به خدا موندم 

سکوت کردم خیلی هم ناراحت شدم 

بعدم بلاک کرد و قطع ارتباط کامل 🥲