2777
2789
عنوان

نابودی زمین

984 بازدید | 55 پست

سلام دوستان.توو خیلی از سایتا حتی خبر فوری نوشته زمین ۱۲ بهمن نابود میشه.بخاطر سیاره ای که با زمین برخورد میکنه.الان بازم تحقیق کردم توو بیشتر سایت ها نوشته.... به نظرتون درسته؟

مغرور باش... تو به کسی غیر خودت نیاز نداری...

نه.خودتون چی فکر میکنید؟پس وعده خدا چی میشه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسال پیش هم میگفتن قراره نابود شه.فکر نکنم واقعیت داشته باشه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

از وقتی ک یادم میاد قراره یه لامسبی بخوره بهمون بترکیم .. هنو نخورده   چرت و پرته

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
نه.خودتون چی فکر میکنید؟پس وعده خدا چی میشه؟

بله بخاطر همین پایان جهان در ۲۰۱۷ رو هم باور نکردم.چون یه پیشگو گفته بود.ولی اینو ناسا اعلام کرده.

مغرور باش... تو به کسی غیر خودت نیاز نداری...

یادتون نیس چند سال 

قبل میگفتن قراره همه آنتن ها قطع بشه و یازده سال تلویزیون نداریم

اینم همون گفته فک کنم

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .