2777
2789

اها باش

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

سلام

هفته ی پیش با کاربری حرف می زدم گفت به خاط دادن کدمعرف تعلیق شده.

⚫️⚫️⚫️ اولش ۷ روزه تعلیق میشن ⬅️ باز ادامه بدن تعلیق دائم

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوستان

یه برنامه جدید آمده که با دیدن تبلیغ به شما پول می‌دهد

اول فعالیتتون مبلغ ناچیزی هست ولی با گذشت زمان و فعالیت درون برنامه درآمد شما هم بیشتر می‌شود و در روز تا 2 ملیون هم می‌رسد

حتما تمامی اسخر ها ی تبلیغاتی را فعال کنید

تو گوگل عبارت کارسود جست و جو کنید و وارد اولین سایتی که میاد بشید

تو این بی پولی بهترین کاره بجای الکی گشتن تو اینترنت یه پولی هم به جیب بزن

حتما کد معرف مارو وارد کنید تا هدیشو دریافت کنید

کدمعرف👈177861

کدمعرف👈177861

تولدیکسالگی گل پسرم