2777
2789

بچها من تا چند روز پیش هیچ مشکلی با خانواده همسرم نداشتم 

همیشه احترام نگه می‌داشتم و اونا هم سعی میکردن بهم احترام بزارن

چند ساله عروسشونم ولی هیچ وقت نشده من چیزی بگم که بهشون توهین شه یا ناراحت شن 

حتی خودشونم به زبون میگفتن بهم 

سر یه دعوایی که کلا موضوعش به من مربوط نبود (خواهر شوهرم با مادرم دعواش شد... فامیلیم)  منو همسرم اصلا دخالت نکردیم حرمت ها از بین نره

خواهر شوهرم از حرصش  به من توهین کرد 

که البته همسرم و مادرشوهرم هی میگفتن بسه زشته

من دیگه چون  همسرم داشت باهاش دعوا میکرد و سر صدا بود صدای منو نمیشنید زن بی‌شعور، از کنارشون رفتم 

وای نمیدونید چقد حرصش گرفت  جوابشو ندادم دلش میخاست با من دعوا کنه دوست داشت کتک کاری راه بندازه (خیلی آدم بی شخصیتیه، ازین زنای سلیطه بی چاک و دهنه) 

من محلش ندادم آتیش گرفت، یهو دیدم دنبال من راه افتاد پشت سرم میومد چرت و پرت میگفت 😐🤦‍♀️

اونجا فهمیدم جواب ندادن و اروم بودن من خیلی بیشتر سوزوندتش تا اینکه میخاستم باهاش دعوا کنم

کلا میخام از زندگیم حذف‌ کنم 

نمونه یه آدم سمیه 

به همسرمم گفتم تو خواهرته نمیتونی تا آخر عمر بگذری اما برای من تمومه 

در شان من نیست بخام با همچین آدمی سر سفره بشینم و رفت آمد کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مقابل خانواده شوهر سکوت نمیکنم 

فقط هم خانواده شوهر 

چون میدونم اگه سکوت کنی 

چطور سوارت میشن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

در مقابل خانواده شوهر سکوت نمیکنم فقط هم خانواده شوهر چون میدونم اگه سکوت کنی چطور سوارت میشن

آره خب درسته 

ولی چون همسرم داشت دعوا می‌کرد و مادرشوهرم 

گفتم همینکه دید شوهرم پشتمه بسشه 

حتی همسرم میخاست بزنه تو دهنش مامانش جلوشو گرفت

بهترین رفتار ممکن داشتید 

من به شخصه کلا با آدم های بددهن و سمی دهن به دهن نمیشم 

حذف و تمام انگار که هرگز وجود نداشتند

خنجر نادیده گرفتن تیز تر از هم کلام شدن با آدم های بقول شما دهن بی چاک و بست هستش چون شما هر حرفی هم بزنید اونا یک جواب کثیف تر برای تخلیه خودشون دارند 

پس چه بهتر که شخصیت خودتون را پایین نیارید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اره آرامش داشتن میسوزونه طرف مقابلواما بی زبون نشون نده خودتو جوابم بده همراه با لحن ارامش

خیلی سر و صدا بود عزیزم 

دعوای بزرگی بود 

صدای همسرم خیلی بلنده همه داشتن داد میزدن 

دیدم بهترین کار اینه که پشتمو بکنم بهش 

بهترین رفتار ممکن داشتید من به شخصه کلا با آدم های بددهن و سمی دهن به دهن نمیشم حذف و تمام انگار که ...

ممنونم

دقیقا تلاش می‌کرد یچیزی بگه من جوابشو بدم 

وقتی دید محلش نمیدم و نادیدش گرفتم 

دوید پشت سرم از ماشین پیاده شد 😐

احساس کردم دوست داره منم مثل خودش بشم 

سر چی آخه مگه میشه بیخودی بپره بهت؟

آره خدا شاهده 

با مادر من سر یه جریانی دعواشون شد( فامیلیم) 

این وسط به من توهین کرد 

منو همسرم تو دعوا اصلا دخالت نکردیم حرمتا از بین نره

میگفت آره طرف اینارو بگیر بهت عتیقه دادن 😅منو میگفت 

ممنونمدقیقا تلاش می‌کرد یچیزی بگه من جوابشو بدم وقتی دید محلش نمیدم و نادیدش گرفتم دوید پشت سرم از م ...

آفرین این آدم ها بازی روانی راه می اندازند تا شما را تحریک کنند و روی بد شما را به بقیه در زمان عصبانیت نشون بدن و مقصر شما شناخته بشید و خودشون آروم بشن چه بهتر که زمینه براشون فراهم نشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
آره خدا شاهده با مادر من سر یه جریانی دعواشون شد( فامیلیم) این وسط به من توهین کرد منو همسرم تو دعوا ...

آها پس دلش پر بوده از مادرت

من بودم دهنش و میدوختم😂😂

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌