2777
2789

دیروز قلمچی بود همه در حال ازمون دادن بودیم خودتونم میدونید خیلی ساکت میشه موقع ازمون و امتحان 

که ناگهان  شیکمم یه صدای کوتاه شبیه اون چیزیکه عنوان گفتم داد حالا میترسم بچه ها فک کنن من واقعا گوزیدم

فک کنم از استرس بود

بدتر اینکه بغلم آشنا بود نکنه بره به دوستام و دوستاش بگه پیش خودشون اسممو 

...گوزو بزارن 

خیلی حالم بده میخام برم دریا غرق شم

یه چیز بهم بگید

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒

منم بارها اتفاق افتاده ریلکس باش 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رتبه برتر = گوز برتر

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

نه گلم چیز خاصی نبود بخاطر ترس بوده پیش، میاد خودت را عذاب نده گاهی دل آدم صدا میده داخلش میدونم چطور میشه همون طور شدی شما مثل اینکه چیزی شبیه آب تو دلت هی این ور اون ور میشه صدا میده ولی باد معده نیست 

منم بارها اتفاق افتاده ریلکس باش

اخه میگم ذهنشون منحرف شه بگن باد معدم بوده دیگه از کجا بفهمن صدا قار قور شکممه نهههه

صدای شکم ک با باد معده خیلی فرق داره نگران نباشمنم سال کنکورم چون استرس زیاد داشتم توی کتابخونه گاهی ...

خودشم ادم صدای شکمو نمیتونه که تحمل کنه :(( به هر حال ابروم دیگه رفت

نه گلم چیز خاصی نبود بخاطر ترس بوده پیش، میاد خودت را عذاب نده گاهی دل آدم صدا میده داخلش میدونم چطو ...

خدا کنه بقیه هم مثل شما فکر کنن بخصوص اون بغل دستیم :((((((