2777
2789

خیلی از دخترها وقتی پای سفره عقد می‌شینن، حتی نمی‌دونن که می‌تونن شروطی برای آینده‌شون تعیین کنن! 😳 اکثرمون فقط با یه دفترچه سفید روبه‌رو می‌شیم که باید امضا کنیم، بدون اینکه دقیق بدونیم چی امضا می‌کنیم!

🔹 حق تحصیل، حق کار، حق خروج از کشور، حق طلاق… اینا چیزایی هستن که می‌تونیم موقع عقد درباره‌شون تصمیم بگیریم، ولی چرا توی مدارس، دانشگاه‌ها یا حتی قبل از ازدواج هیچ آموزشی درباره‌شون نداریم؟ 🤦‍♀️

💬 شما موقع عقد از شرایط ضمن عقد خبر داشتید؟ کسی بهتون توضیح داده بود؟

منم نمیدونم

ولی فقط حق تحصیل رو میخوام‌ازش حتما خوبه گفتی یادم رفته بود احتمالن تابستون عقدم باشه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خبر داشتم اما من ازدواج دومم بود،،موقع ازدواج اولم نمی دونستم.

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بدونیمم کدوم مردی میاد این حقو بدع وقتی خودع دین و اسلام و ایران و کوفت و زهرمار و مارو از داشتنشون محروم کردع باید از بیخ این بی عدالتی ها از بین برع و برابری بین زن و مرد باشه

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

به عنوان مثال چقدر اینجا گفته میشه و همه زنهای ایرانی میدونن و گفته شده زن وظیفه نداره کار کنه تو خونه و بچه داری کنه و در ازاش از شوهر باید مزد و حقوق بگیره که همون میشه اجرت المثل.

((میگن، فقط تو کاغذه)) مرد موظفه در ازای کارهای خونه و شیر دادن به زنش اجرت المثل بده ولی ((عملا هیچکس نمیتونه بگیره ))

نفقه هم زن تمکین نکن مرد راحت میتونه نفقه هم نده 

انقدر راه برای مردا گذاشتن  که از زیر بار مهریه دادن هم در برن چه برسه به چیزای دیگه

خیلی چیزا هست که متاسفانه خودمم تا همین چند ماه پیش نمیدونستم

بدونیمم کدوم مردی میاد این حقو بدع وقتی خودع دین و اسلام و ایران و کوفت و زهرمار و مارو از داشتنشون ...

یه سری تو تاپیکی داشتم خانومهارو از حق و حقوقشون فقط مطلع میکردم تعلیق شدم واقعا چرا؟

چرا باید حتی از قانون هم حرف بزنیم تعلیقمون کنن.

حرفامم کامل با سند و مدرک بود 

یه خانم وکیل هست تو اینستا آشنا شدم باهاش 

کارش عالیه 

آموزش هم میده 

خواستین متن سند رو هم تنظیم میکنه 

چون مثل اینکه متن خیلی مهمه و مهم تر اینکه شروط داخل عقدنامه اصلا ضمانت اجرایی ندارن 

شروط ضمن عقد باید در سند جداگانه ای داخل دفتر اسناد به ثبت و امضای طرفین برسن 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
بدونیمم کدوم مردی میاد این حقو بدع وقتی خودع دین و اسلام و ایران و کوفت و زهرمار و مارو از داشتنشون ...

اصلا چرا از اول این اختیارات و اجازه رو به زن ندادن؟
 اگه درست نیست پس کلا نباید اجازه میدادن حتی ضمن عقد
اگه مشکلی نداره و زن اختیار و اراده ، عقل و شعور برای تصمیم گیری زندگی خودش داره 
به صورت عادی این حقها و اختیارات رو یه  زن نداره
باید قبل عقد ضمن عقد قید کنه اگر مرد قبول کنه 
اصلا زن یه انسان آزاده، و اختیار و عقل برای تصمیم گیری داره چرا پس اختیار زن دست شوهرشه که باید قبل عقد و ضمن عقد قید کنه آیا من اختیار خودمو میتونم داشته باشم یا نه؟
از شوهرش اجازه بگیره که آیا به من این احقاق میدی؟

زنها میتونن رو  سرنوشت مملکتشون تاثیر بزارن اما بدون اذن همسر یا پدرانشون نمیتونن حتی سرنوشت خودشون رو تعیین کنن اگه بیوه یا مطلقه باشن عقلشون میرسه که پاسپورت بگیرن حتی بدون دخالت یک مرد

ولی دوباره با ازدواج عقلشون کم میشه و برای طلاق دوباره احساساتی میشن و نمیتونن تصمیم بگیرن

میگن زنها احساساتین نمیتونن درست تصمیم بگیرن  ولی چیزی که آدم میبینه اتفاقا برعکسه  این مردا هستن که بدون عقل و فکر شتابزده باعث اتفاقات فجیع میشن
مثل همین همسر کشیها

دقیقا قوانین عملی واسه حمایت از مرداست، قوانین تئوری واسه حمایت از زنها...

اختیار زنها رو دادن دست مرد، حالا دیگه کرَم اون مرده که خوب با زنش رفتار کنه یا نه؟
گفتند: مرد واسه ازدواج دوم باید از زنش اجازه بگیره، اماااااا صیغه همیشه بوده بدون دردسر و راحت برای مردا

تازه مشکلات و مسئولیتها و محدودیتهای ازدواج دائم رو هم نداره مردا مگه دیوانه ان زن دائم بگیرن میرن صیغه میکنن به نفعشون هم هست.

این اگر بی ارزش کردن زنها نیست پس چیه؟چرا زن باید حق و حقوق اولیه اش رو اینجوری از مرد بگیره؟
به زور ؟ ارزش یک زن چرا باید تا این حد بیاد پائین؟چرا قانون مساوات رو رعایت نکرده؟

عالیه مواردهایی که گفتی و دو مورد خیلی ضرور هم هست یکیش از قانون های خیلی مهم دادگاها در پروندها هست  میگم خانم ها حالا اگ شرایط عقد نزاشتین ولی حتما حتما دوران نامزدی خیلی ضرور بدونید برای شناخت ها ادم هایی ک قرار باهاشون سرکله بزنید زندگی کنید و مورد دوم قانون قضایی هست ک میگن بهش حق حبس و احساس هاتون و حد مرز هاتون در دوران نامزذی خیلی رعایت کنید که در حد مرز نامزدی پیش برین دوشیزه بودن هاتون در دوران نامزدی داشته باشین و حد کامل اصلا پیش نرین به هیج وجه چون این مورد چند سالی هست تو پرونده های دادگاه زیاددیدم 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.