2777
2789

از لحاظ اخلاقی مشکل داره الانم که آخرساله ولی دلم نمیخواد دخترم با این روانی دو ماه دیگه بگذرونه

اگه برم آموزش پرورش چیکار میکنن؟ اصلا رسیدگی میکنن؟دخترم کلاس اوله

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معلم کلاس اول خواهر منم رواااااااااانییییییییی بود

زنیکه عقده ای

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

معلم کلاس اول خواهر منم رواااااااااانییییییییی بودزنیکه عقده ای

خواهرم الان که شش سال میگذره به اون هنوز استرس تو وجودش مونده

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

من یادمه دوم‌ابتدایی بودم بابام شکایت کرد سر یه هفته معلممون عوض شد خودمم اول‌ راهنمایی معلممون باهامون بد حرف زد خیلی توهین کرد زنگ زدم آموزش‌پرورش کلی غرولند کردم هفته بعدش اومد سرکلاس معذرتخواهی کرد و از اون‌به بعد مثل آدمیزاد حرف‌زد 

چه مشکلی داره

اخلاق و رفتارش بده سر بچه‌ها داد میزنه مقایسشون میکنه، دخترم میگه امروز یکی از بچه‌ها گفته دستم خسته شده برگسته گفته دو خط درس بنویسید نمی‌میرید که، یکی از بچه‌ها یکی دیگه رو زده گفته گروه جمع کن دسته جمعی بزنیدش، اصلا دیوانه‌اس همه مادرا مشکل دارن باهاش ولی میترسن شکایت کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معمولا نه الانم ک آخر ساله

یعنی هیچکاری نمیکنن؟پس من چیکار کنم الان روانشناس ده جلسه برای دخترم نوشته اضطراب شدید گرفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخلاق و رفتارش بده سر بچه‌ها داد میزنه مقایسشون میکنه، دخترم میگه امروز یکی از بچه‌ها گفته دستم خسته ...

اگه همه باهم برید اداره رسیدگی میکنن یکاریش میکنن بشینه سرجاش ولی اگه تکی برید معمولا رسیدگی نمیکنن البته به منطقه اتونم بستگی داره 

نمیدونم به حرف یه نفر که قطعا نهمشکلش چیه

نوشتم عزیزم

خیلی با بچه‌ها بدرفتاره، دخترم هر صبح میخواد بره مدرسه گریه میکنه دچار اضطراب شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40