2777
2789

بستگی به شرایط هر کسی فرق داره هر زمان آدم اولویت هاش تغییر میکنه واین طبیعیه مزایا معایب هر انتخاب را بنویس یه بالانس کن ببین چی ازدست میدی وچی بدست میاری  راحت تر میتونی تصمیم بگیری

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه مدت شاغل بودم و بعد یک مدت خانه دار و الان دوباره شاغلم. به قدری از خانه داری پشیمان بودم که نگو. خیلی اذیت شدم. ولی خدا رو شکر راه چاره بود. خب دوباره برگشتم سر کار .

شما هم می تونی این کارو بکنی. ولی نکته با کسی ازدواج کنی که اجازه اشتغال به زن نمی ده ها. چون دیگه راه پش و پیش نخواهی داشت.

از چه لحاظ اذیت شدین؟

خب بسیار کسل بودم. بازهم اومده بود پایین. 

من وقتی شاغل هستم انرژیم چند برابره. 

احساس پوچی بهم دست داده بود. واقعا در سر و کله زدن با کار تکراری خونه هیچ تنوع و رشدی نبود.

سر کار می رفتم هرروز برنامه داشتم. از ارتباط یا همکارانم انرژی می گرفتم. از احترام که سر کار بهم می گذارند. 

چهار دیواری خونه یک روز دو روز جالبه. بعد آدم سست و کرخت می شه. کارهاش کمتر می شه ولی انرژیش هم کمتره.

بعدشم هم از نظر اقتصادی من عادت کرده بودم راحت خرج کنم. از کسی نظر نخوام برای خرج کردنم و به نشخیص خودم خرج کنم. اینکه این آزادی رو از دست بدم برای من یه پسرفت بود.

خب بسیار کسل بودم. بازهم اومده بود پایین. من وقتی شاغل هستم انرژیم چند برابره. احساس پوچی بهم دست دا ...

خب من الان شاغلم ولی هیچکدومو ندارم نه خیلی راحت میتونم خرج کنم چون حیفم میاد کلا هم همیشه آدم قناعت کاری بودم هم اینکه برگردم خونه کارای خونه هم دارم وتقریبا شوهرم هیچ کاری نمیکنه به جز با زور
تو محیط کارمم احترام خاصی ندارم
کلا هم آدم اجتماعی نیستم

خب من الان شاغلم ولی هیچکدومو ندارم نه خیلی راحت میتونم خرج کنم چون حیفم میاد کلا هم همیشه آدم قناعت ...

خب تو آدم قناعت کاری هستی از مشکل اضطراب و وسواست میاد. اونو درمان کن که بتونی از زندگی لذت ببری. هفته ای یک بار دو سه ساعت کارگر بگیری جارو برقی بزنه و ... یک بخشی از حقوقت رفته ولی باقیش رو داری. 

به هر خال هر کسی با دیگری فرق داره. ولی من از خانه داری پشیمان شدم و برگشتم سر کار. شما هم یه جوری خانه دار شو که راه برگشت داشته باشی.

نه راضییم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب تو آدم قناعت کاری هستی از مشکل اضطراب و وسواست میاد. اونو درمان کن که بتونی از زندگی لذت ببری. هف ...

من کارم شرکت خصوصیه یعنی چیزی نیست که شرایط خاصی داشته باشه و رتبه خاصی داشته باشم یه کارمند ساده هستم

خب بسیار کسل بودم. بازهم اومده بود پایین. من وقتی شاغل هستم انرژیم چند برابره. احساس پوچی بهم دست دا ...

سلام عزیزم..یعنی منم که مثل شما تو خونه کسل میشم

باید برم سر کار؟ آخه قبلا که مسئول چند تا بچه میشدم یا سر خودمو بیرون گرم میکردم..سرحال بودم ومرانرژی حتی واسه کارهای خونه برنامه داشتم ولی الان اصلا بی رمق میشم درصورتیکه هیچ کار خاصی هم توی خونه انجام نمیدم..

اصلا از خانه داری بیزارم ولی وقتی بیرون باشم..کار توی خونه هم برام جذاب میشه

حالا دقیقا چه کاری برم با ۲تابچه مدرسه ای؟

دیگه به زن ۳۸ساله مگه چه کاری میدن..؟