2777
2789

حدودا اوایل بهمن ماه بود که خسته شده بودم از پوستم منافذ باز روی پیشونی و گونه و اطراف بینی و دماغ جوشای سرسیاه مانند که حالت مو کوچیک و نازک هستند اطراف بینی و روی دماغ پر بود 

منافذ من حالت پوست پرتقالی بود درصورتی که سنم اصلا زیاد نیست و برام عذاب آور بود 

تصمیم گرفتم استایل زندگیمو کلا تغییر بدم 

که شامل سه بخش بود روتین تغذیه . روحی . جسمی . سلامت پوست که کاملا به هم مرتبط هستند و بعد کلی تحقیق و دکتر رفتن به این نتیجه رسیدم 

توی پست بعد می‌نویسم چیکار میکردم زیاد شد دیگه 

🟥روتین تغذیه

قند و شکر و چربی ممنوع ⛔⛔

🟦روتین سلامت روحی

هرروز یکساعت مدیتیشن

برای کاهش استرس و اضطراب و آرامش داشتن✅✅

برای چیزای کوچیک عصبانیت ممنوع

هر اتفاقی افتاد حرص نمیخورم

🟨روتین سلامت جسمی

هرروز قبل صبحانه یک لیوان آب و خاکشیر

بعدش پیاده روی روزی یکساعت

صبحانه حتما بخورم

چیز چرب و شیرین ممنوع

روز درمیان باشگاه بروم

محلول کبد چرب بخورم

روزی ۱۰لیوان آب

هرروز مولتی ویتامین بخورم

🟪روتین سلامت پوست

پک محافظتی پوست

آبرسان

ژل شست و شو

تونر

ژل شست و شو

بخور هفته ای یکبار بابونه

اسکراب ماهی یکبار(که اسکین کار انجام میده برام)

سرکه سیب داخل حمام بعدش ژل شست و شو

حالا ترتیب اینا هر شب شست و شوی صورت بعدش تونر

آبرسان بعدش ضد جوش

هرروز سیب زمینی برای زیر چشم

صبحا زود بیدار میشم شبا ده می‌خوابم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا همین الان هم عمل کردم به تمام برنامه های بالا انقد پوستم شفاف شده و خوب باورم نمیشه 

ولی یک روز هم قطع نکردم اینارو 

هر ماه هم فیشیال انجام میدادم 

مراقبت های پوستم هم از ویتالایر استفاده میکردم چون فقط اون به پوستم می‌ساخت برند های باکیفیت خارجی هم هستند ولی حقیقتا بودجه من نمیرسید آبرسان سه تومنی کلینیک رو بخرم 

واقعا شده بود دغدغه ام نمیدونی چقدر عذاب می‌کشیدم بابت پوستم هرشب تا صبح خودخوری میکردم

چطور چربی رو حذف کردی خیلی سختمه

درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌

منم دقیقا همین مشکل تورو دارم بااینکه سنی ام ندارمانقددد رفته رومخم میخام برم یکم تزریق انجام بدم جو ...

اصلا انجام نده یه مدت برنامه ای که گفتم رو اجرا کن 

یکماهه یدونه تنقلات هم نخوردم دیگه بی میل شدم نسبت به تنقلات ولی تحمل کردم 

روتینی هم نیست که مضر باشه هیچ مدیتیشن و حذف مواد مضر و پاکسازی پوست با محصول درست مضر نیست برای هیچکس

خیلی سخته که😭پس روغن و قند و حذف کردی چی میخوری

چربی طبیعی میخورم 

مثل گردو یک‌ماهه سیب زمینی سرخ کرده نخوردم 😂 

روغن زیتون گرفتم مثلا اگه بندری درست کردم پیازو با اون تفت بدم گرونه ولی ارزش داره 

واقعا سخته روزای اول خودم دیوونه شده بودم ولی میگم که بی میل میشی کم کم اصلا هوس نکردم چیپس بخرم پفک بخرم یه پیتزای پر پنیر بخورم