2777
2789

از دیروز حرکاتش کم شده بود بعد امروز که رفتم بهداشت تا خوابیدم رو کمرم که ضربان قلبشو بگیره دستگاه ضربان قلب رو هول میداد شروع کرد تند تند تکون خوردن بعد ماما گفت حرکاتش خوبه که چجوری میگی کمه بهش گفتم والا تو خونه تکون نمی‌خورد الان شروع کرد 😐😂دلم سوخت برای بچم حس کردم اذیت شد هی محکم هولش میداد این مامائه هم محکم تر دستگاه رو فشار میداد😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی انگار بچه از مدل فشار و جاش میفهمه! دختر منم هربار میرفتم بهداشت کلی طول میکشید تا قلبشو پیدا کنه بعضی وقتام نمیشد اصلا. میرفتم دکتر همون لحظه که دستگاه سونو رو میذاشت اصلا همون نقطه قلبش بود بلند و واضح!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
آخی انگار بچه از مدل فشار و جاش میفهمه! دختر منم هربار میرفتم بهداشت کلی طول میکشید تا قلبشو پیدا کن ...

اره یجایی رو فشار میدن بچه میترسه جاش تنگ میشه شروع می‌کنه تکون خوردن 

چه حس زیبایی و تجربه کردی 🫶🏻😍🫶🏻😍👶🏻سلامتی نی نی 🩵💙مواظب خودت و نی نی باش بهترینها برای تو و نی نی نازت مامان مهربون🩷🫶🏻🩷🫶🏻🩷🫶🏻

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

ای جونم😍😍😍

الهی فداش بشم چه قند شیطونی🧿🧿🧿🌹♥️♥️♥️

هزارماشااللهه بهش😍😍😍

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦