2777
2789
عنوان

نگرانی از مصرف مواد مخدر بین جوونا

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 35 پست

دیگه این اخرین ضربه است برای نابودی یک ملت ! انگیره تحصیل رو که ازشون گرفتن ،امید زندگی و پیشرفت و داشتن زندگی حداقلی رو هم که گرفتن حالا هم یک نسل خوش گذران ،بی انگیزه و بیفکر و در لخظه زندگی کن ! البته که میدونید منطورم اینستا و فضای مجازی و امریکا و اسرائیله ! بلند بگو مرگ بر آمریکا ✌✌

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه ولی اصلا ربطی نداره ب این موضوع

😂😂پس به کی ربط داره 

در دسترس بودن مواد 

افسردگی جوونامون 

تفریح سالم نداشتنشون

و هزار چیز دیگ

که باعث میشه به مواد رو بیارن به کی ربط داره ؟

خدایاااا این دسته از ج خواهان بی منطق رو ازم دور نگه دار همیشههه

بیشترشون ۱۶،۱۵ ساله ن،انقدرم پر رو هستن که ما میخوایم از در خونمون بریم بیرون تکون نمیخورن و یا چپ چ ...

مقصر اینا نیستن 

مقصر والدین و آموزش و پرورشه 🥲 

دیگه وقتی آمار اعتیاد بع دبستان رسیده معلومه اینجوری میشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
مقصر اینا نیستن مقصر والدین و آموزش و پرورشه 🥲 دیگه وقتی آمار اعتیاد بع دبستان رسیده معلومه اینجوری ...

اره دقیقا. بنظرم مقصر درجه اول خانواده هستن ک هیچ چارچوبی واسه بچه ها تعیین نمیکنن.آموزش و پرورشم ک جای خود....

اره دقیقا. بنظرم مقصر درجه اول خانواده هستن ک هیچ چارچوبی واسه بچه ها تعیین نمیکنن.آموزش و پرورشم ک ...

🥲 

یادمه تا ۱۸ سالگی اجازه نداشتم تنها بیرون برم 

البته خودمم درخواست نمیکردم 

الان میفهمم چقدر خوب بود این کار 

چون همون موقع هم خیلی ها بهم پیشنهاد پارتی و دوست پسر و احتمالا بعدش سیگار و مواد میدادن توی مدرسه...

بچه ها و نوجوون ها هم بالاخره دوست دارن شبیه همسن و سالاشون باشن 

ما خانواده ها تا ۱۸ سالگی مسئول هر قسمتی از زندگی بچه هامونیم 

😂😂پس به کی ربط داره در دسترس بودن مواد افسردگی جوونامون تفریح سالم نداشتنشونو هزار چیز دیگکه باعث ...

الان کشورای دیگه اصلا معتاد ندارن و گل و بلبل هستن؟ فساد و فحشا ندارن؟ 

چرا یک درصد ب تربیت درست خانواده نسبت نمیدین این موضوع رو؟؟ 

پدر و مادر هیچ نقشی ندارن توی تربیت بچه؟ 

یکم گسترده تر فکرکنین لطفا. 

جمهوری خواه بی منطق؟ من خودمم دل خوشی ندارم چون جوونی نکردم و ذهنم درگیر شغل و ایندم هست. 

ولی قرار نیست هرچیزی رو ربط بدم ب این موضوع 

نقش خانواده رو درنظر نگیرم بیام بگم فقط مقصرش اینا هستن؟ 

پدر و مادر وقتی ب بچه محبت نکنن این بچه میره محبت رو از کی میبینه؟ 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2298578

🥲 یادمه تا ۱۸ سالگی اجازه نداشتم تنها بیرون برم البته خودمم درخواست نمیکردم الان میفهمم چقدر خوب بو ...

آفرین کاملا درسته.اگرم الان بگی این مدلی بهتره آدمو متهم میکنن ب اینکه امروزی نیستید و نمیزارید بچه ها آزاد باشن.بنظرم بچه ها امروزی نباشن خیلی بهتر از اینه که سالم نباشن و اعتیاد داشته باشن و با جون و جوونیشون بازی بشه.

الان کشورای دیگه اصلا معتاد ندارن و گل و بلبل هستن؟ فساد و فحشا ندارن؟ چرا یک درصد ب تربیت درست خانو ...

به نظرم همه اینا به هم ربط داره و جدا از هم نیست 

حکومت و مردم (که همون والدین میشن)

راجع به کشورای دیگه هم حرفتو قبول دارم 

مافیای مواد مخدر خیلی قوی تر از این حرفاس که خود حکومت ها هم بتونن جلوشو بگیرن

چه بسا خیلی جاها همکاری هم میکنن (احتمالا)

الان کشورای دیگه اصلا معتاد ندارن و گل و بلبل هستن؟ فساد و فحشا ندارن؟ چرا یک درصد ب تربیت درست خانو ...

اره تربیت خانوادگی مهمه

دوست مهمه

خیلی چیزای دیگ هم هست 

ولی ج هم بی ربط و بی تاثیر نیست!

من همه چیو تقصیر توالت به سر ها نمی‌زارم 

ولی بی تاثیر هم نیستن اون طور ک شما گفتی!!

آفرین کاملا درسته.اگرم الان بگی این مدلی بهتره آدمو متهم میکنن ب اینکه امروزی نیستید و نمیزارید بچه ...

اخه معنی امروزی رو اشتباه متوجه شدن 

وقتی از ۷ سالگی دست بچشون گوشی با اینترنت میدن میگن ما امروزی هستیم

به قول شما من نمیخوام بچه ام امروزی باشه... 

به نظرم همه اینا به هم ربط داره و جدا از هم نیست حکومت و مردم (که همون والدین میشن)راجع به کشورای دی ...

الان اعتیاد رسیده ب حدود ده سال

ایا خانواده نباید ببینه بچه اش با کی داره میگرده اصلا کجا میره با کی میره چیکار میکنه؟ 

هرچقدر ک بگیم حکومت بازم ب خانواده برمیگرده. 

همین دخترا اگه  از خانوادشون محبت نبینن نمیرن از ی پسر گدایی کنن؟ کمبوداشون رو چطوری جبران میکنن؟ 

خانواده نقش مهمی داره. 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2298578