2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام میگن میکرودرم صورت خوبه طبیعی هم دکتر به من گف گلا و نارنج را قاطی کن صورتتا بشور

اره در مورد میکرو درم هم شنیدم ممنون که یادم انداختین 

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
عزیزم جاشون چه جوریه؟گود شده یا نه فقط قهوه ای؟

خیلی اداپالن زدن  تا حدی که دیگه پوستم حساس سده به لایه بردار الان بیستر رنگ قهوهای هست که اذیتم میکنه و گودیش کم  شده 

من که پوستم خیلی بده پر جای جوش و منافذ پوستمم بازه برا یک شنبه نوبت میکرودرم داشتم ولی الان ک مشکوک ...

یه جور لایه برداری ولی بهتر از دکتر بپرسی اخه بیشتر چیزا برای جنین خوب نیس 

من که پوستم خیلی بده پر جای جوش و منافذ پوستمم بازه برا یک شنبه نوبت میکرودرم داشتم ولی الان ک مشکوک ...

در دوران بارداری بیشتر مشکلات پوستی رو به بهبود میرن . چون هورمون ها متعادل میشن و جذب زینک بالا میره اینم خبر خوب و اینکه در بارداری دیگه نیاز به داروی  ندااری 

بله شنیدم.

ولی تا مجرد بودم گفتن وقتی پری بشی خوب میشه صورتت بعد ک پری شدم گفتن شوهر کنی خوب میشی وقتی شوهر کردم گفتن عروسی کنی حالاهم میگن بارداری صورت خوب میشه ایشالا ک خوب میشه

بله شنیدم. ولی تا مجرد بودم گفتن وقتی پری بشی خوب میشه صورتت بعد ک پری شدم گفتن شوهر کنی خوب میشی و ...

خخخ اره همینطور ولی هیچ کدوم اینا در مورد پوست چرب به کم شدن چربی صورت تاثی نداره ولی من خودم پوستم خیلی چربه ولی در بارداری خوب شده بود چون جوش های من بیشتر عورمونی هست ولی اونم موقتی بعد زایمان تا مدتی بعد دوباره به همون وضع قبل برمیگرده 😣😣