2777
2789

خودم نرفتم سراغشون اما دوستم میگفت مادر و پدرش تا طلاق پیش رفتن و رفتن پیش کسی که دعا نویسه واسش درست کرد که طلسمی و... 

من خودم مشکل زیاد دارم ولی میترسم برم سراغشون یه وقت طلسم بدتر نندازن تو زندگی آدم.. 

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمی دانم ولی کارما هست میگن خدا اونایی که دوس داره تو این دنیا دچار عقوبت میکنه و نصف عذابشو اینجا میکشه ولی اونی ک از چشمش افتاده کلا تو نعمت غرق میکنه گرچه ک ادم بدی باشه بعد قشنگ اون دنیا دیگه یه بارکی عذابش میکنه برای همیشه

علم ماورا واقعا هست و وجود داره اما کسی ک ازش استفاده میکنه باید خیلی اگاه باشه و ماهر باشه شاید ادمای خیلی کمی باشن تو دنیا ک ازش درست استفادع کنن چون کوچکترین حرف علامت یا هرچیزی ممکنه اثرشو عکس بکنه

حماقت و اشتباهه ک ب دعانویسای ایرانی و کسایی ک از این علم چیزی نمیدونن پول بدی شاید ب اشتباه پای چیزای دسگه رو ب زندگیت باز کنی و اذیت بشی برای همینه خدا ممنوع کرده همچین چیزاییو!!!

بخند   
علم ماورا واقعا هست و وجود داره اما کسی ک ازش استفاده میکنه باید خیلی اگاه باشه و ماهر باشه شاید ادم ...

دوستم داره ازدواج می‌کنه بعد منو‌ دید

گفت تو چه خبر نامزد اینا نکردی

گفتم نه هنوز

بعد گفت مطمئنی بختتو نبستن؟ سرکتاب باز کن و...

ازین حرفا

آقایون دعوت به دوستی ندن
دوستم داره ازدواج می‌کنه بعد منو‌ دیدگفت تو چه خبر نامزد اینا نکردیگفتم نه هنوزبعد گفت مطمئنی بختتو ...

هیچ چیزی هیچ چیزی نمیتونه جلوی قدرت خدارو بگیره شک نکن💗

بخند