2777
2789

دوستان سیاسی نباشه تعلیق نشم😀

من خودم قبول دارم ازادی حدی داره

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

اینک خدا نیس

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا هیچی به نظرم انسان باید ذهن بازی داشته باشه این که از چیزی خیلی دفاع کنی نشون میده ذهن بسته ای داری 

فقط چیزی که خیلی بهش اطمینان دارم بازم نه خیلی اینه که احترام به سن نیست و واقعا نباید احترام گذاشت به خیلی ها

هیچکس مفهوم واقعی ازادی و نفهمید و این دردناک 

چون حوصله توضیح زیاد ندارم دریک جمله میگم

چقدر تاسف باره ک چنین افکاری تو جامعه داریم مغز های پوسیده ک ازادی رو تو پوشش نداشتن دیدن

افسوس و صد افسوس

خدا هست ففط از بالا نظاره گر نیست،خدا از درونت نگاه میکنه به بیرون

ینی چی 😐😂

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

من معتقدم درس خوندن خیلی خوبه حتی اگه به درامد نرسی

ولی خیلیا بهم میگن درس خوندن فایده نداره 

من هم مثل شما معتقدم برهنگی و ازادی پوشش حدی داره و للباس بیرون یچیز شخصی نیست و یه چیز اجتماعیه 

دین هرکس مربوط به خودشه و افراد حق اظهار نظر رو ندارن 

ینی چی 😐😂

ینی چی؟

یعنی اینکه اگه اتفاقی برات میوفته میگی خدا یا من چرا به این فکر کن شاید مقصر تمام اینا خودتی اما یادت نیست،

زندکی امروز ما کدگذاری شده از روح قبلیمونه

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤