2777
2789
عنوان

آموزش تزریق ژل یا اکستنشن

148 بازدید | 9 پست

سلام 

بچه ها دنبال اینم که یه کار زیبایی یاد بگیرم و هدفم بیشتر کسب درامده

تزریق برای من کار استرس اوریه و میدونم پیدا کردن مدل خیلی سخته ولی درامد خوبی داره

اکستنشن درامدش پایین تره،وقت زیادی هم می‌بره اما هم خطر تزریق رو نداره هم مدل بهتر گیر میاد

شما بودید کدوم رو انتخاب میکردید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا سمت تزریق نرو. یه فامیل هامون پزشکه. بعد در مورد تزریق می گفت حواستون باشه جای معتبر برید آنقدر پرونده هست از تزریق هایی که خراب شده و طرف شکایت کرده! 

شاید تزریق درآمدش زیاد باسه ولی اگه یه فوتی یا تزریق اشتباه داشته باشی تا آخر عمر درگیر می شی 

چند وقت پیش یه خانومی تاپیک زده بود که کادر یه دانش آموزان رفته بود بوتاکس زده بود بعد شبش رفته بود تو کما ، آمده بود می گفت براش دعا کنید حالش خوب بشه

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

اصلا سمت تزریق نرو. یه فامیل هامون پزشکه. بعد در مورد تزریق می گفت حواستون باشه جای معتبر برید آنقدر ...

یاخود خداااا

ینی انقد خطرناکه😰

خواهرم چن روز پیش چربی زده بود به صورتش 

اصلاااا نموند رف بعد دوروز 

خوب شد خداروشکررررر به خیر گذشت

همش رفت؟؟میگن موندگاری چربی از ژل خیلی بیشتره که

قسم میخوره میگ یه میل مونده 

نمیدونم چجوری تزریق کردن کثافتا بلانسبتت 

۱۶تومنم ازش گرفتن 

حالا خداروشکرررر که عوارض نداشت براش

یاخدا...مرسی عزیزم 😅

خود من پیش دکتر بوتاکس کردم خیلی زود رفت به دکتر که گفتم ، گفت سوخت و ساز بدنت بالا هست برای همین زود رفته ، بهش گفتم دوباره برام بزن گفت نه بین هر تزریق باید ۶ ماه فاصله باشه بعد یکی از دوستام آرایشگر هست به اون گفتم ، گفت بیا خودم برات ارزونتر می زنم و نمی خواد انقدر پول دکتر بدی ، تو فکرش بودم که بعد برای تزریق ژل رفتم پیش همون دکتر و دوباره بهش گفتم بوتاکس ام تقریبا داره نی ره  ، پرسید کی تزریق کردی؟ حساب کردیم دیدیم ۴ ماه گذشته ، گفت نمی زنم برات چون الان میزان پادتن تو بدنت بالاست اگه بزنم ممکنه واکنش نشون بده و حالت بد بشه و بیفتی!  و بزار دو ماه دیگه که ۶ ماهت کامل شد بیا!   

شبش تو خونه فکر می کردم همین نکته رو دوستم نمی دونست و اگه بهم تزریق می کرد ممکن بود جانم به خطر بیاندازه! 

(یعنی حتی اگه دوستم بوتاکس دقیق و بی خطر هم انجام می داد اونم برای من که تا حالا به تزریق بوتاکس حساسیتی نداشتم  ممکن بود سلامتی ام به خطر بیافته برای اینکه دوستم با واکنش ها و سیستم ایمنی بدن آشنایی نداشت!   )

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!