2777
2789
قیمتشو دقیق نمیدونم ولی بالای کارتونش با ابی نوشته زادیتین البته انگلیسی

اره براپسرمنم همینه من ۲۵۰۰۰خریدم اماواقعاارزش داره سرفه های بچم انقدرزیادیودکه طفلی بالامیاوردبراش اسپری هم نوشته بود

خدایابابت داده ونداده ات شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ستیرزین بهش نمیسازه کتوتیفن دادم تاثیر نذاشت

خب پس دکترهمه راه هاراامتحان کرده توکل بخداکن وبگویامن اسمه دواوذکره وشفاوبهش شربتوبده خداخودش کمکت کنه

انشاالله بسلامتی باشه.ب قول ما اصفهانیا خیرشو ببینی ب حق علی.

مرسی فدات شم عزیزدلم الهی پسرت زودزودخوب بشه به حق همون امام علی که گفتی ومن غلام درگاهشم

مرسی فدات شم عزیزدلم الهی پسرت زودزودخوب بشه به حق همون امام علی که گفتی ومن غلام درگاهشم

ممنونم.خیلی بهم ارامش دادی خدا فرزندتو حفظ کنه و همیشه خوشبخت باشی همراه با سلامتی 

ممنونم.خیلی بهم ارامش دادی خدا فرزندتو حفظ کنه و همیشه خوشبخت باشی همراه با سلامتی 

مرسی عزیزدلم همچنین شماخداکنه ارامش تووجودتون جریان داشته باشه اگه دوسداشتی درخواست دوستی بده وهروقت دلت خواست باهام صحبت کن