2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو نده بهش منم اینجوری بودم کلا 2روزه خوب میشه...

قرص باعث میشه سیستم ایمنی بدنش ضعیف بشه

منکه دیگه هرچی قرص میخورم و امپول میزنم اثر نداره روم

کاش کفتر بودم میRiدم به بعضیاتون :/  

من بچم بیست وسه ماهشه این دفعه اخرکه بردمش دکترزادیتن نوشت براش گفت مدام بهش بدم سرماخوردگیش خوب شدخداراشکردیشب دوباره ابرزش داشت بهش دادم امروزقطع شده بوداصلابینیش نیومدگوش شیطون کر

خدایابابت داده ونداده ات شکر

ببین به هیچ وجه وقتی سرمامیخوره پرتقال ونارنگی وخیاروماست بهش نده به پسرمنم تازه اینوگفت اگه یه وقت بریم جایی پرتقال بخوره فوری ابریزش پیدامیکنه منم شربت روزودبهش میدم

من بچم بیست وسه ماهشه این دفعه اخرکه بردمش دکترزادیتن نوشت براش گفت مدام بهش بدم سرماخوردگیش خوب شدخ ...

ینی چندبار بهش دادین همون بار اول تا جواب گرفتین؟بینیش کیپ میشد؟

ینی چندبار بهش دادین همون بار اول تا جواب گرفتین؟بینیش کیپ میشد؟

داروسه روزمیکشه تااثرکنه دیگه امااین داروخیلی قویه همون روزاول تاثیرشومیفهمی

داروسه روزمیکشه تااثرکنه دیگه امااین داروخیلی قویه همون روزاول تاثیرشومیفهمی

امیدم ب خداس.امروز خیلی گریه کردم دست تنها بپه رو دستم فقط جیع میکشید منم باهاش اشک‌میریختم.فقط از حضرت علی اضعر کمک میخوام

امیدم ب خداس.امروز خیلی گریه کردم دست تنها بپه رو دستم فقط جیع میکشید منم باهاش اشک‌میریختم.فقط از ح ...

انشاالله که خوب میشه اگه بازم میترسی اینوبدی کتوتیفن بده بهش یاسیتریزن