2777
2789

خبرمرگ فامیل بهمون دادن یک شب دیگه خوابم نبرد ک نبرد

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خبرمرگ فامیل بهمون دادن یک شب دیگه خوابم نبرد ک نبرد

خدا بیامرزه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم میخواد روزه بشه و براش سحری آماده میکنم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
اومدم خونه بابام برای طلاق خودم ناراحتم بغض دارم یکمم تا میام اروم شم بخوابم پسرم بیدار میشه بدحواب ...

چرا قصد جدایی داری؟

پسرا وابسته به همسرته؟

وای خدا رحمتش کنه کیبود رابطتون نزدیک بود یا دور

بابابزرگ شوهرم پاشدرفت تنهاخوابم نمیبره

ممنون

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

شبهای ماه رمضون وفردا که پیشواز هست تا سحر بیدارم سحری درست میکنم کارهای روزانه رو انجام میدم ،بعد ر ...

وای قبول باشه لطفا خواهشا برای من دعا کن عقد کردم دارم جهیزیه میخرم دعا کن خدا همراهم باشه 🥺💞

گلوم انگار خنجر زدن بهش بس درد میکنه🤦‍♀️

اگه آویشن یا پونه خشک داری دم کن بخور 

اگه نداری چایی نبات هم خوبه بخوری