2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا جنساش فرق داره اصلا واسه همین چینی سنگین تره

آهان من فکر کردم یکیه قدیما مادربزرگم چینی زیاد داشت من تو بچگی خیلی شکوندم (طبق شنیده ها) 😂😂😂 بعدش از سنگینی دستم درد می‌گرفت ولی حال میداد پس آکروپال سبک‌تر از اوناست فرق می‌کنه فکر کردم اون قدیمی بوده سبک ساختش با  الان مدرن شده ها فرق می‌کنه ولی بیسش یکیه نمی‌دونستم کلا فرق دارن مرسی که گفتی 😉💚

اگ جهیزیس چینی باید باشه دیگ 

ولی من یه مدلای ارکوپال دیدم تو بازار صدبرابر چینی خشکل بودن و کیفیتشون خیلی عالی بود قیمتشم همون حدود چینی بود با این تفاوت ک چینی سرویسش خیلی چیزا داره ولی ارکوپال فقط غذاخوری و میوه خوری داشت واس همین قیمتش کمتر درمیومد 

بعد اینک من چینی و آرکوپال خریدم چندسال پیش قیمتاش مث هم بود 

آهان من فکر کردم یکیه قدیما مادربزرگم چینی زیاد داشت من تو بچگی خیلی شکوندم (طبق شنیده ها) 😂😂😂 بع ...

اره بابا یه دنیا تفاوت فک کن ارکوپال اوجش ۳ ملیونه ۶ تاییش که ۱۸ نفرش میشه ۹ تومن اونم ۲ تا ۲/۵ عه ۳ دگ گروناشه ولی چینی ۱۸ نفرش ۲۰ ملیون به بالا 

خودت دگ ببین چقدر تفاوت دارن 😂😂

بعد ارکوپال رنگش بعد ی مدت کم میشه و تو ظرفشویی خراب میشه شفافیتش از بین میره ولی چینی شفاف میمونه رنگش تو ظرفشثیی نمیره