2777
2789

اگه اطرافتون هست سعی کنید هواشو داشته باشیدیکم کمکش کنید الان یه تاپیکی دیدم یاد خودم افتادم خیلی دست تنها بودم خیلی گریه میکردم خیلی اذیت شدم

لطفا هوای خودتونو داشته باشین که کلا باردار نشین😞😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه بچه اول خواهرم کمکش کردم

الان بارداره 

واسه بچه دوم

اصلا حوصلشو ندارم و احتمالا کمکی هم نخواهم کرد

بچه اورده خودشم جمع کنه

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

چقدر من تنها بودم

منم شبا تا صبح بیدار راه میرفتم بعد مادرم رفت مسافرت چقدر گریه میکردم

به امید مادرم بچه دار نشدما ولی خب کولیک بچه دست من نبود که احتیاج داشتم حداقل روزی دوساعت نگهش دارن من بخوابم ادمم دگ

من واسه بچه اول خواهرم کمکش کردمالان بارداره واسه بچه دوماصلا حوصلشو ندارم و احتمالا کمکی هم نخواهم ...

نه اینکه بری بمونی پیشش حتما ولی خب واسه غذایی خریدی چیزی یه کمکای کوچیکم خوبه

منم شبا تا صبح بیدار راه میرفتم بعد مادرم رفت مسافرت چقدر گریه میکردمبه امید مادرم بچه دار نشدما ولی ...

مامان من که اصلا کاری برام نکرد ولی بچه های خواهرمو خیلی خوب نگه داشت 

خودشناسی DNA plus