2777
2789
عنوان

بنظرتون تعويض ميكنن برام🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 37 پست
دخترمم سبزه س شوهرم ميگه رنگشم بهش نمياد🥺🥺🥺🥺

تاپیکتو دیدم فقط دو نفر گفتن خوب نیست شما بدبین و کمالگرا شدی  و داری زندگیو زهر میکنی   به خودت و این فقط،مربوط به لباس نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم عزیزم خواهش میکنم😇فکر کن قبول کرده و عوضش کردی و با لبخند بخواب❤

چقد ارامش ميدي ب ادم 

انشالله خدا همين آرامشو ب زندگيت برگردونه

ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام

تاپیکتو دیدم فقط دو نفر گفتن خوب نیست شما بدبین و کمالگرا شدی و داری زندگیو زهر میکنی به خودت و ا ...

نميدونم شايد 

ببين با خودم فك كردم اونام ك گفتن خوبه نخواستن دلمو بشكنن چون گفتم خريدم

نميدونم شايد ببين با خودم فك كردم اونام ك گفتن خوبه نخواستن دلمو بشكنن چون گفتم خريدم

تو برو یک بار با شخصیت و عزت نفس و احترام ، وقتی کسی داخل مغازه نیست یا کمه ، بگو جریان اینه. اصلا هم التماس نکن، یه دونه لباسه ارزش نداره حقیر کنی خودتو، مثل دوتا دوست و آدم بگو فلانی،  این رنگو لباس واقعا زیباست، شوهرم چون نبود نتونست نظر بده، گفتیم بیاریم برا دخترمون رنگ دیگه ای بگیریم و الا این واقعا قشنگه . یکم صبر کن فکر کنه ولی التماس و ... نکن چون اگه بی شخصیت باشه روحیتو خراب میکنه.

چقد ارامش ميدي ب ادم انشالله خدا همين آرامشو ب زندگيت برگردونه

خوشحال شدم مهربون مرسی😍

عزیزمی ممنون از دعای قشنگت همینطور برای خودت گلم بهترینا برات اتفاق بیفتن انشاءالله🥰😇❤❤

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

تو برو یک بار با شخصیت و عزت نفس و احترام ، وقتی کسی داخل مغازه نیست یا کمه ، بگو جریان اینه. اصلا ه ...

ن بابا منم اهل التماس اينا نيستم 

اونام ادم بدي ب نظر نميرسيدن 

انشالله ادم خوبي باشه برا عوض كنه

من با اين اخلاق گوهم تو اين سن قلب درد گرفتم

درست کن این اخلاقو

دوروز دیگه هنوز پا به سن نزاشتی کلی مکافات داری ها

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹