2777
2789
عنوان

لباسای نو دخترم داغون شد

314 بازدید | 22 پست

خیلی اعصابم خرابه چند دست لباس نو گرفتم براش، اومدم تو حموم بشورمشون سه دستش لکه زرد گرفته از لباسای دیگه  الان انگار غذا ریخته روشون سرکه سفیذ ریختم روش نرفت چکار کنم 😟😟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با صابون امتحان کردی؟

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

همه رو باهم شستی؟

منم چند هفته پیش لباس بچمو آن اختم لباسشویی نو بود زمینش کرپ ر بود الان سبز کمرنگ شده

لباس نو مثه کهنه ها شده

هیچوقت همچین کاری نمیکردم ک لباس بچه رو با لبای خودم بشورما 

شما ک چند دست بوده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نه میبره؟

امتحان کن به احتمال خیلی زیاد ببره

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

منم برای دخترم ست سفید گرفم برای عیدش

اون روز تنش کردم داشتم می‌دیدم اندازه‌ س یا ن یهویی بالا آورد چون آبمیوه خورده بود زرد شد

در آوردم صابون بچه و تاید و هرچی زدم فایده نداشت

زدم اینترنت گفت با آبپاش سه چهار قطره وایتکس بریز درجا لکش می‌ره بعد زود بشور

همین کارو کردم خداروشکر الان هیچ اثری نیس

وگرنه من سکته میزدم😂

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

ببر خشکشویی،تمیز میکنن

جدی

من بلوز پسرمو با لباس خودمو انداختم لباسشویی.بلوز نو ک زمینش کرم بود الان سبز کمرنگ شده.مسره ببرم خشک شویی؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

با صابون بشوراون لک زرد اگه رو لباس سفیده خییلی کمااا یه قطره دامستوس+ریکا قاطی کن بشور قشنگ

لباس بچه ک رنگ گرفته رو چیکار میشه کرد

جدیمن بلوز پسرمو با لباس خودمو انداختم لباسشویی.بلوز نو ک زمینش کرم بود الان سبز کمرنگ شده.مسره ببرم ...

اره درست میکنن.ببر نهایت ی مشورت میده شاید بشه خونه درستش کرد

البت خیلی از زمانش گذشته باشه شاید دیگه نشه،باید سپردش دست سرنوشت☺️

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴