2777
2789
عنوان

نذرشهیدابراهیم هادی کردم خواب دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 35 پست
من نذر كردم الويه پخش كنم چون شهيد هادي دوست.داشتن ولي نتيجه نگرفتم🥲🥲🥲🥲🥲

شاید صلاح خدا نبوده میگن نذر پنج تا سوره یس و پنج تا زیارت عاشورا هم خیلی حاجت میده ایشون بخونی هدیه کنی بهشون

خوش به حال ابراهیم هادی...

چه منزلتی پیش خدا داره

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حتما ممنون عزیزم که یادآوری کردی.برام جالب و عجیب بود این خواب.من فقط زیاد اسم این شهید بزرگوار ...

قربونت عزیزم حالا که صداتو میشنوه تورو خدا برای منم دعا کن مشکلم حل بشه سفارشمو بکن

خوش به سعادتت عزیزم انشاالله منم حاجتمو بگیرم

انشاالله عزیزم 

توکلت به خدا باشه 

به نظر من بیشتر آرزوها دلی براورده میشن منظورم اینه که اگه ارزوت از ته دل باشه و اعتقاد شدید داشته باشی ارزوت براورده میشه 

من بچه که بودم مادر بزرگم میگفت ۷ تا قل هوالله بخون فوت کن هر چی بخوای براورده میشه تو عالم بچگی کاری نشد که با ۷ تا قل هوالله انجام ندم

به نظرم شما این خوابتو به کسی نگو ولی به فار نیک بگیر 

انشالله حاجت روا میشی  

من نذر كردم الويه پخش كنم چون شهيد هادي دوست.داشتن ولي نتيجه نگرفتم🥲🥲🥲🥲🥲

واجب نیست بعد حاجت روایی نذرت رو ادا کنی

اگه هنوز نذرت رو ادا نکردی

الویه درست کن و به نیابت شهید ابراهیم هادی پخش کن

ان شاء الله بعدش حاجت روامیشی

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

همین حس سبکی یعنی اتفاقات خوبی داره پشت پرده غیب میفته ولی همیشه شاکر باش و برکت در هر چیزی ببین فقط قفلی نزن حتما از یه راه مشخص باشه

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

نشونه ی خوبیهی چیزی بگم ؟الان که تاپیکت رو دیدم یاد خواب دیشب خودم افتادمدیشب خواب دیدم رفتم حرم اما ...

از طرف شهید ابراهیم هادی دورکعت نمازبخون ثوابشو هدیه کن ب امام رضا

بعدام دورکعت نماز دیگع از طرف این شهید بخون ثوابشوهدیه کن به خدا

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

تعبیر طلا حرف و حدیث و بحث دنیاست

من هر وقت خواب پول وطلا دیدم یه مشکل بزرگ بوجود اومد برام ولی درعوضش برا زن داداشم خواب طلا میدیدم وضعشون از این رو به اون روشد،یه مدت واقعا پول حروم میومد تو زندگیمو من خبرنداشتم ومرتب خواب طلا وسکه وپول میدیدم،حتی نمیدونستم وفک میکردم تعبیرش روزیه،الان میترسم یبارم خواب پول و...ببینم بعدش سختیه

..........