2777
2789

سلام دوستان من دیشب قرآن خوندم وزیارت عاشورا یه حاجت بزرگ دارم هدیه کردم به شهید ابراهیم هادی 

بعد نذر کردم برای کارشوهرم و گره مالی زندگیمون باز بشه چون خیلی بدهی داریم هزارتا صلوات نذر شهید کردم دیشب خواب دیدم کلی سکه طلا ریخته شد تو بغلم طوریکه حتی دهنم پراز سکه شد خواب عجیبی بود خیلی حس خوبی داشتم حتی تو خواب گفتم من حاجتمو گرفتم 

بنظرتون این خواب چه تعبیری داره چون تو واقعیت که اتفاقی نیفتاده ینی واقعا صدامو شنیدن ایشون و شفاعت کردن پیش خدا یا رویاس نمیشه بهش اعتماد کرد 

ولی اینو میدونم از وقتی به ایشون توسل کردم خواستم که حاجتمو از خدا بگیرن خیلی حالم بهتره انشاالله که گره کار همه بازبشه منم سربلند بشم تو این مشکلاتم 

اره شهیدان زنده اند به تعبیری بله حتما حاجت روامیشی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشونه ی خوبیه

ی چیزی بگم ؟

الان که تاپیکت رو دیدم یاد خواب دیشب خودم افتادم

دیشب خواب دیدم رفتم حرم امام رضا و خیلی اصرار دارم و البته عجله دادم دو رکعت نماز بخونم. ی شخصی که فقط صداش رو می‌شنیدم میگفت برای کی نماز میخونی منم هربار با صدای بلند میگفتم ابراهیم هادی به نیت ابراهیم هادی و دائم اینو تکرار میکردم. دلیلش و تعبیرش چیه بنظرتون؟

عهه من که اینجا گفتم به مامانمو شوهرمم تعریف کردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اشکال ندارع عزیزم خیره نگران نباش کلا دیگه یادت بمونه  الان حتی خواهران هم تو دلشون حسودی همو میکنن خیلی اگه کنجکاو بودی تو گوگل بزن خیلی معتبر جواب میده یا به چت جی پی تی بگو

هرجا گفتم موفق باشی بایه خدافظی خوشحالم کن

نشونه ی خوبیهی چیزی بگم ؟الان که تاپیکت رو دیدم یاد خواب دیشب خودم افتادمدیشب خواب دیدم رفتم حرم اما ...

من تعبیر نمیدونم ولی من اگه این خوابو میدیدم حتما دو رکعت نماز میخوندم هدیه میکردم بهشون 

من شنیدم میگن رابطه دلی ای که بین ما وشهدا اتفاق میفته دو طرفه اس ینی خواست اوناهم هست اگه شما همچین خوابی دیدین شاید ایشون میخوان ازتون که نمازو بخونین. 

من تعبیر نمیدونم ولی من اگه این خوابو میدیدم حتما دو رکعت نماز میخوندم هدیه میکردم بهشون من شنیدم می ...

بله حتما ممنون عزیزم که یادآوری کردی.

برام جالب و عجیب بود این خواب.من فقط زیاد اسم این شهید بزرگوار رو شنیدم و حقیقتش فقط یبار اونم صلوات نذرشون کردم و بسیار باور نکردنی بود که ی روزه حاجت گرفتم.