منظور از ی سیسی نیم سی سی به پایین نیم سی سی بالا ک در مجموع بشه ۱ سیسی
یا ۱ پایین ۱ بالا و در مجموع باید پول ۲ سی سی پرداخت کنی با لب بالا پایین
🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
خیر به دکتر میگی کلا یه سبسی میخوام خودش میدونه باید کجاها بزنه نیم بالا نیم پایین یا پایین کمتر یا بالا کمتر یه سیسی وقتی میخوای چرا باید پول دو سبسی بگیره؟
مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما زور به کسی تحمیل نشده باشه
خواهرم میخواد بزنه لب خودشم حجم دار ها ولی ۱ سی سی خیلی براش کم میش یا نه خوبه؟
ببین همه جوره میزنن بستگی به لبات داره من لب پایین اصلا نزد چون خوبه
چ برندی زدین چند بود
بار اول ۷۰٪ جذب میشه ...یکماه بعد دوباره بزنه.بستگی ب برندش داره چند ماه بمونه قبل از اینکه ب تایمش ...
نورامیس خوبه قیمتش چنده؟
ابجیم ۱۶ سالشه تنهایی میخواد بره تاحالا کلینیک زیبایی اینا نرفتم چجوریاس از قبل زنگ میزنی وقت میگیری بعد میری میشینی ب منشی اسمتو میگی صدات میکنه بره تو هزینرو باید قبلش بده یا بعد