2777
2789

من چنجا دکتر رفتم و پرسیدم بعضیا معتقدن باید بزنی بعضیا میگن نه نباید زد 

من واکسن ۱۸ ماهگی پسرم مونده خیلی نگرانم که بزنم یا ن

خواهشا بدون درگیری و توهین به بقیه نظراتتونو بدین اگه برمیگشتین عقب باز واکسن میزدین یا ن 

خدایی نکرده شده ببینین تو خانواده و اطرافیان که با زدن واکسن خطری داشته باشه براشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زدم و می زنم.

فعلاً ۲ ماهگی و ۴ ماهگی رو زدم.

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

با نزدن خطر افرینه گلم این چ‌حرفیه اون طفل معصوم رو ب کشتن نده قدیم ایتهمه مریضی عجیب غریب وبا سل دیفتری حسبه انفلونزا فلج اطفال و کلی مریضی بخاطر نبود این واکسنا بوده تو الان میبینی این مریضیا رو تو رو خدا با جون بچه هاتون بازی نکنید بخاطر یه سری ادم بی عقل بیسواد طرف کل عمرشو گذاشته ی واکسن کشف کرده یه بیسواد کوته فکر بیاد بگه نزن فلانه و فلان

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

انشالله بسلامتی بزرگ بشه

ممنون عزیزم،،همچنین کوچولوی شما.

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بله زدمنه خیلی سخت هم نیستیه مقدار از باقی واکسن ها سخت تره فقط

تو خانواده منو خیلی یترسوندن واقعا نگرانم برای این واکسن 

میگن عمقی میزنن و اگه وارد استخون بشه عفونت میکنه

عزیزم ما طب سنتی داریم که همه موافق واکسن هستن این طب اسلامی من درآوردی با واکسن مخالف هست که خیلی از علما هم با طب اسلامی مخالفن و 

من یک شهر کوچیک هستم که خبر را به همه میرسه 30ساله عمر دارم تا حالا ندیدم کسی با واکسن طوریش بشه