2777
2789
عنوان

امشب نزدیک بود دخترم

330 بازدید | 7 پست

خانما خواهشا کمک های اولیه رو یاد بگیرید....امشب شکلات داخل گلوی دخترم گیر کرد...شوهرم چون پرستار بود تونست کمش کنه....اگه من تنها بودم نمیدونستم چکار کنم..الان دخترم......واقعا واجبه این کمک های اولیه رو یاد داشته باشیم...تا بتونیم حداقل جون یکی رو نجات بدیم

باید تو مدرسه و دانشگاه یاد بدن خیر سرشون

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادم اینطور وقتا هول میشه من کمک های اولیه بلدم ولی وقتی این اتفاق افتاد فقط داد میزدم زنگ زدم شوهرم اونم شهر دیگه بود زنک زده بود همسایه بیان کمک ولی بالاخره موفق شدم فندوق رو از گلوش دربیارم اما با کلی کولی بازی 😐😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

مگه این همه فرصت داریم...آدم زود خفه میشه

حالت عوق زدن داشت نه خفگی میخواست بیاره بالا نمیتونست دوباره میرفت پایین 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یاد یادن منو بلایک

فقط 43 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱