2777
2789
عنوان

بیماری سرطان بستگان

234 بازدید | 19 پست

بچها.

خواهر شوهرم سرطان مغز استخوان داره خیلی براش ناراحتم.🥺 چند مدت پیش شیمی درمانی شده 

حالام تو نوبت پیونده!

امروز خونشون بودم یهو گفت که دوباره سوزش قفسه سینه اومده سراغم.

منم گفتم حتما برو پیش دکترت خوب بگو مجدد چکاب برات بنویسه!!!

پسر بی عقلش نمیذاره بره دکتر به من میگه تو روحیه مامانمو خراب کردی... مامام خوب شده دیگه!! میگه وسواس فکری الکی داره! و درد و سوزشش واقعی نیست! 

اخه اگه یک درصد چیزیش باشه و عود کرده باشه میتونه بعدا خودشو ببخشه؟! 

واقعا بنظر شما نباید بره پیش دکترش؟ چون ۴ هفته پیش جواب آزمایشش خوب بوده؟!

بچهاش نمیذارن به من تیکه بد میندازن که تو چرا روحیه اش رو خراب کردی گفتی برو پیش دکترت !!!!

بنظرم الان قضیه مرگ و زندگیش مهمتر از روحیه است نیست؟؟؟

میدونم نگرانین ولی حتما خود دکتر بهش گفته در چه صورت دوباره مراجعه کنه 

به نظرم هیچی نگو ما هم تو فامیل داشتیم نه اونا چیزی از روند درمان و وضعیتشون به ما میگفتن نه ما حرفی میزدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحیه واسه بیمار سرطانی خیلی مهمه ولی دکتر مهم تره

مامانم سرطان داشت روحیش عالی بود ولی نشد که بمونه 😭😭😭😭😭 

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

میدونم نگرانین ولی حتما خود دکتر بهش گفته در چه صورت دوباره مراجعه کنه به نظرم هیچی نگو ما هم تو فام ...

والا خودش داره میگه دو سه روزه علائمم برگشته. آزمایش هم مال ۴ هفته قبله... بعدشم بنده در جریان کامل همه چی هستم.

آخه آدم اگه انسان باشه نمیتونه بی تفاوت باشه نسبت به مرگ ‌و زندگی یکی دیگه!!

روحیه واسه بیمار سرطانی خیلی مهمه ولی دکتر مهم ترهمامانم سرطان داشت روحیش عالی بود ولی نشد که بمونه ...

عزیز دلم. خ ناراحت شدم.😔😔😔

ولی واقعا مهمه تو مراحل اولیه تشخیص داده بشه 

من واقعا خواهر شوهرمو دوستش دارم نگرانش بودم که بهش گفتم برو پیش دکترت  دوباره آز بده خیالت راحت بشه!!!

اتفاقا واسه روحیش این بهتره که 

الان شاید پسرش نذاره بره فک کنه داره کار درستی میکنه اما خواهر شوهرم الان تو دلش داره میگه نکنه برگشته نکنه فلان 

اینجور بدتر ذهنش درگیره بخدا...

عزیز دلم. خ ناراحت شدم.😔😔😔ولی واقعا مهمه تو مراحل اولیه تشخیص داده بشه من واقعا خواهر شوهرمو دوست ...

فداتشم

میدونم نگرانی بهشون بگو من از روی دلسوزی میگم دکتر بهتر میدونه چی ب چیه

بیخیالشون

انشالله خداشفاش بده

مخصوصا پسرشو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

خدایی بد میگم؟؟؟

نه حق داری

ولی وقتی نمیفهمن خودتو نسوزون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه حق داریولی وقتی نمیفهمن خودتو نسوزون

واقعا ادم میمونه!!!!

اینجور توجیه میکنه که وقتی ۴ هفته پیش آزمایشت خوب بوده به این زودی برنمیگرده.

ولی دختر دایی خودش تو یک ماه بیماری سرطانش با شدت خ زیادی برگشت! تازه مغز استخوان هم نبود و سبکتر بود!!!

قبول دارم خواهر شوهرم وسواس فکری داره واقعا 

اما وقتی برگشت علائم داشته ...

نمیدونم چی بگم.

چطور میتونن انقدر بی فکر باشن؟؟؟

واقعا ادم میمونه!!!!اینجور توجیه میکنه که وقتی ۴ هفته پیش آزمایشت خوب بوده به این زودی برنمیگرده.ولی ...

حرص نخور ......

واقعا هنگم حرفی ندارم هعیییییی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حرص نخور ......واقعا هنگم حرفی ندارم هعیییییی

دوست عزیزم میدونم شما دکتر نیستی! اما چون گفتید تو خانوادتون داشتید میپرسم!!

ولی ایشون بیماریش با برجستگی جناغ سینه و سوزش همینجا شروع شد.

چند مدت شیمی درمانی کرد

۳ـ۴ هفته پیش هم آزمایش داد که بره تو نوبت پیوند مغز استخوان...

اما الآن همون علائم سوزشش میگه برگشته... بنظرت خطری نیست .

خ نگرانشم واقعا 🥺 

دوست عزیزم میدونم شما دکتر نیستی! اما چون گفتید تو خانوادتون داشتید میپرسم!!ولی ایشون بیماریش با برج ...

بنظرم برگشته چون علائمی که درمان شده برگشته

من وقتی به دنیا اومدم مادرم سرطان گرفت تا 6 سالگیم تحمل کرد بعدش رفت الانم 18 سالمه سنی ندارم

سرطان کبد داشت بعدش به سینه هاش زد .........

هعی روزگارررررر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرم برگشته چون علائمی که درمان شده برگشتهمن وقتی به دنیا اومدم مادرم سرطان گرفت تا 6 سالگیم تحمل ک ...

عزیزم.

خدا بهت صبر بده.

انشالا که شما یه دختر قوی هستی😘😘😘