بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم منم تو اقدامم اما خبری نیس ۷ کیلو همکم کردم هیچی نشدتحرکمم خوبهدکترم رفتم اوایل پلیب داد ...
سلام عزیزم من سه سال هست متاسفانه اقدامم یه سقطم داشتم فقطم تنبلی دارم خداروشکر مشکل دیگه ای نیست ولی هر کاری کردم تا حالا نشده حالا رو اوردم ب ورزش و رژیم تا ببینم خدا چی میخواد. انشاءالله شما هم هر چی زودتر دامنتون سبز شه عزیزم 🙏🏻🌹💋
خدایا هیچکسو از نعمت داشتن فرزند محروم نکن خدایا تو را به همین شب و روزهای عزیز دامن همه چشم انتظارا رو سبز کن آمین یا رب العالمین ❤️🙏
خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه. من ۲۶ سالمه شما چی
۳۴😔 نکنه بخاطر سنمه
من از راههای دیگه باردار میشن خوشم نمیاد
وزنمم ۷۳ کیلو قد ۱۶۵
بنظرت بخاطر چی میتونه باشه دوبار سونو کردم آخرین سونو بهم گف یه فولیکول خوبم پیدا کردم که برو اقدام کن واسه بارداری دیگه همینکه دکتر سونو اینو گف نرفتمپیش متخصص زنان چونپول میچاپن
۳۴😔 نکنه بخاطر سنمه من از راههای دیگه باردار میشن خوشم نمیاد وزنمم ۷۳ کیلو قد ۱۶۵ بنظرت بخاطر چی ...
عزیزم سنی ک نداری تازه عروسه خاله ی شوهرم ۳۸ سالشه ماشاءالله با کلی چربی و چاقی تازه باردار شده امیدتو به این زودی از دست نده عزیزم فقط اگه بتونی یه خورده دیگه وزنتو بیاری پایین تر و استرس رو از خودت دور کنی خیلی عالی میشه شک نکن باردار میشی به امید خدا. منم مثل شما متنفرم از دکتر و داروهای هورمونی
خدایا هیچکسو از نعمت داشتن فرزند محروم نکن خدایا تو را به همین شب و روزهای عزیز دامن همه چشم انتظارا رو سبز کن آمین یا رب العالمین ❤️🙏