2777
2789
عنوان

بي انگيزه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 56 پست
اميدوارم اين حرف رو حساب خود شاخ پنداري برداشت نكنين اما واقعا خواستگار زياد دارم اما خداشاهده سخت گ ...

مثلا چه مشکل غیرقابل تحملی؟

والا منم با یک دانشجو بیکار از خونواده با وضعیت مالی پایین تر از خودمون ازدواج کردم الان هنوز سربازه

آهای مهربونا! عاشقتونم!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چه مشکل غیرقابل تحملی؟ والا منم با یک دانشجو بیکار از خونواده با وضعیت مالی پایین تر از خودمون ...

البته من 4 سال باهاش دوست بودم همکلاسیم بود

آهای مهربونا! عاشقتونم!  
مثلا چه مشکل غیرقابل تحملی؟ والا منم با یک دانشجو بیکار از خونواده با وضعیت مالی پایین تر از خودمون ...

براي مثال مورد اخر  به نظر خودم و خانواده ام خوب بود 

خداروشكر مادر پدر فهميده اي دارم و بهم اجازه ارتباط رو ميدن

بعد يك هفته ديدم چقدر خسيسه 

رفتيم رستوران اول منو رو خودش ديد 

يا مثلا من يه كتاب خريدم ١٠٠تومن بزاي درسم گفت واااي چه دلي داري من عمرا اين پولارو بدم 

يا ميگفت چه جوري دلت مياد بعضي مسيرارو با اژانس ميري 😐😐😐

براي مثال مورد اخر  به نظر خودم و خانواده ام خوب بود  خداروشكر مادر پدر فهميده اي دارم و ...

گزینه خوبی نبوده واقعا

شوهرم هیچی نداره ولی اخلاق داده دست و دلبازم هست انشاالله یک آدم خیلی خوش اخلاق و با فرهنگ بیاد خواستگاریت

آهای مهربونا! عاشقتونم!  
دوستي فرق ميكنه من خودم دوستپسرم شرايطش از خواستگارام پايين تر بود اما اوكي بودم چون دوسش داشتم&nbs ...

خونوادم کاملا مخالف بودن کلی گریه کردم پیششون تا راضی شدن البته خونواده اونم خیلی فشار میاوردن

آهای مهربونا! عاشقتونم!  
گزینه خوبی نبوده واقعا شوهرم هیچی نداره ولی اخلاق داده دست و دلبازم هست انشاالله یک آدم خیلی خوش اخ ...

واقعا به نظرم طرف هيچي نداشته باشه اما ادم بدونه دل خرج كردن داره برات ارزو خوشبختي ميكنمم انشالله ايام سربازي همسرتون خيلي زود بزاتون بگذره

مرسي عزيزم از دعاي خوبت 💋

واقعا به نظرم طرف هيچي نداشته باشه اما ادم بدونه دل خرج كردن داره برات ارزو خوشبختي ميكنمم انشالله ا ...

فدات خداخودش واقعا تاحالا هوامونو داشته هرچی خواستیم خریدیم و هیچ وقت درمونده نشدیم فکر میکنم فقط بخاطر  همسرمه که زندگی را راحت میگیره و راحت هزینه میکنه

آهای مهربونا! عاشقتونم!