2777
2789
عنوان

میخام عیددیدنی نرم خونه مادرشوهرم

300 بازدید | 17 پست

سلام 

مایه مدتی ازساختمون مادرشوهر زدیم بیرون وازاونموقعه رفت امد نداریم...

فقط عید پارسال رفتم اونم بخاطر شوهرم 

واگه خیرو شری باشه رفتم ومثل یه مهمون نشستم وبلندشدم برگشتم خونم ولی تواین مدت اونا خونه من نیومدن

تصمیم دارم امسال هم نرم خونشون وشوهرم خودش بره

دلایل دارم واسه کارام 

پولی که تواون ساختمون موقعه خرید اونجا ازما گرفتن چند دنگ شریک بودیم و بهمون پس ندادن وقصد دادن پولمونو ندارن 

.

😥😥فقط خدا میدونه چقدر بخاطر اون پول سختی کشیدم چقدر نخوردمو نپوشیدم تاقرض اون پولی که داده بهشون تاشریک بشه جبران بشه

شوهرم خیلی رفت اومد ندادن بهش 

راه دیگه ای هم نداریم یاشاید باشه وما خبرنداریم

خدا رو فراموش نکن🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار اینکه نظر همسرتو بپرسی

اگر میگه بریم برو

اگر فرقی براش نداره نرو

مهم نظر ما نیست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
خب عزیزم عید هم برو ولی مثل همیشه باهاشون گرم نگیر

ازاینوردوس ندارم برم

ازاینور دوروبریام میگن اگه افتادن مردن بعدا نمیتونی بری روت نمیشه واقعا موندم چیکار کنم

خدا رو فراموش نکن🌹

ازاینوردوس ندارم برمازاینور دوروبریام میگن اگه افتادن مردن بعدا نمیتونی بری روت نمیشه واقعا موندم چی ...

برو که دهن مردم بسته بشه.ولی اصلا قاطی نشو باهاشون اصلاااا.فقط انجام وظیفه...

حق باشماست منم به خاطر آسیب هایی که بهمون زدن عیدپارسال نرفتم همش می گن از مردم خجالت می کشیم می پرسن فلانی شون چرا نمیان خونه تون ؟ منم خوشحال میشم تونستم تلافی کنم .

شوهرم برای برادر شوهر مجردم ضامن شد قسط ها رو نداد ما دادیم با این حال از اون دفاع می کنن و هواش رو دارن یکبار نصیحت نکردن اذیت نکنه انگار خوشحال شدن منم حال شون رو طور دیگه می گیرم