2777
2789
عنوان

بوی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 25 پست
برین دکتر اگه ارثی ام باشه یا جنس بدنتم باشه راحل داره

یه دکتر زنان رفتم یبار گفت نه مشکلی نداریو اینا ولی من مشکل دارم بوی طبیعی واژن این نیس این یه بوی دیگس ، که همراه با بوی طبیعیه واژن میاد یعنی دوتاش قانی میشه، همیشه هم خشک میکنم، چه دکتری برم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری بوشو میفهمین؟نمیشه خم شیم بوش کنیم ک

بعد احتمالا یچیزی هست چون حتی اگ خودتم خشک نکنی بازم در این حد بو نمیده

خودتم با صابون اینا نشور دکتر زنان رفتم گفت شوینده ها بدتر عفونت میارن فقط اب و دستمال خشک کن

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

یه دکتر زنان رفتم یبار گفت نه مشکلی نداریو اینا ولی من مشکل دارم بوی طبیعی واژن این نیس این یه بوی د ...

شاید یچی داخل مونده 

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

خدا بگم چیکارت کنه آخه پیییاز ؟؟؟ دیگه چجوری پیاز بخورم 🤮

عاشق سبز پسته ایم 

منم اسم کاربریم رنگ مورد علاقمه

خیلی ب من ارامش میده

رنگ بنفش هم قشنگه 

مامانم با شامپو بچه فیروز میشوره میگه بوش خیلی کمترشده اونم عفونت نداره ولی میگه واژنم بو میده

مرسی امتحان میکنم، من بعضی وقتا با ژل شسشوی فیروز میشورم ولی تاثیر نداره ، شامپو رو امتحان نکردم

چجوری بوشو میفهمین؟نمیشه خم شیم بوش کنیم کبعد احتمالا یچیزی هست چون حتی اگ خودتم خشک نکنی بازم در ای ...

وقتی لباس زیر نمیپوشی بوش میاد به خودتم شاید شما چون همچین مشکلی ندارین حس نکردین