2777
2789
عنوان

چهار روزه که تزریق چربی کردم

1662 بازدید | 90 پست

سلام خانوما من الان چهار روز میشه که تزریق چربی انجام دادم ،الان که داشتم اینستارو چک میکردم دیدم همه دکترا میان اول روی صورت خط میکشن و بعد تزریق چربی رو انجام میدن و زیر چشم هم تزریق انجام میدن،ولی دکتر من نه طراحی روی صورتم کرد نه زیر چشممو تزریق کرد حتی ازم نپرسید چه فرمی تزریق میخوای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از قبل باید خوب تحقیق کنی عزیزمو اینکه مهم اینه نتیجش خوب شده یا نه

یکساله که میخواستم انجام بدم ولی الان تو اینستا چک کردم

خیلی روی دکترم مطمئن بودم ولی الان دودل شدم

یکساله که میخواستم انجام بدم ولی الان تو اینستا چک کردمخیلی روی دکترم مطمئن بودم ولی الان دودل شدم

خب مگه الان معلوم نییت کارش خوب بوده یا بد

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

شاید زیر چشمت نیاز نداشته الکی که نمیشه تزریق کنه

نه اتفاقا خیلی گوده زیر چشمم والان تو اینستا چک کردم میگن چون گونه بزرگ میشه واجبه تزریق زیر چشم

اصلا آدم نمیدونه به حرف کدوم دکتر گوش کنه

نه اتفاقا خیلی گوده زیر چشمم والان تو اینستا چک کردم میگن چون گونه بزرگ میشه واجبه تزریق زیر چشماصلا ...

عههه

خب پس همون موقع که گف کاش کنسل میکردی میرفتی جای دیگه

زیر چشم خیلی تو زیبایی تاثیر داره من خودم ژل زدم راضیم

چقدر هزینه اش شد

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

عهههخب پس همون موقع که گف کاش کنسل میکردی میرفتی جای دیگهزیر چشم خیلی تو زیبایی تاثیر داره من خودم ژ ...

کارش که تمام شد .گفتم پس زیر چشمم رو نزدین گفت دیگه نمیزنم

با اینکه یکسال گوگل رو چک میکردم تا کار اشتباه نکنم بازم الان ترس برم داشته