2777
2789

من گوشم آب مینداخت 

هی عفونت میکرد شدید جرم میگرفت یعنی 

توام اینطوری .؟؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم گوش درد دارم. فردا نوبت دکتر دارم. قطره از داروخانه گرفتم بی تاثیر بود. از کجا متوجه شدید ...

متخصص گوش گفت ولی دوبار رفتم اول ساکشن کرد تا یه هفته خوب بود بعد دوباره دردش شروع شد دوباره رفت فایده نداشت میخوام برم پیش یه دکتر دیگه

عزیزم منم گوش درد دارم. فردا نوبت دکتر دارم. قطره از داروخانه گرفتم بی تاثیر بود. از کجا متوجه شدید ...

ممنون عزیزم. برای من چند روزی، روزها درد قابل تحمل داره اما شبها بخصوص امشب دردش شدید شده. قطره داروخانه هم چند روز اول خوب بود ولی بعدش تاثیری نداشت. علاوه بر درد کیپ هم شده

اره

من قطره بتامتازون مصرف کردم خیلی خوب بود واسم ب تو چیا دادن

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

راستی قرص فلوکونازول هم خوردم 

ممنون عزیزم. برای من چند روزی، روزها درد قابل تحمل داره اما شبها بخصوص امشب دردش شدید شده. قطره دارو ...

با چراغ گوشی بگو یکی توی گوشتو نگا کنه من شوهرم نگا کرد میگه چرک کرده دیده میشه عکس گرف نشونم داد

با چراغ گوشی بگو یکی توی گوشتو نگا کنه من شوهرم نگا کرد میگه چرک کرده دیده میشه عکس گرف نشونم داد

الان همه خوابیدن، یکی از گوشهام خیلی درد میکنه، البته هر دو‌کیپ شدن. تقصیر خودمم هست روزهای اول خیلی درد نداشت اهمیت ندادم بدتر شد.