2777
2789
عنوان

سیب زمینی آب پز

150 بازدید | 15 پست

سلام من برای سحری دوتا سیب زمینی آب پز کردم و کلا تایمش از دستم در رفت و خیلی نرم شده خراب نشده ؟ بعد تو دمای اتاق نگه دارم یا تو یخچال ؟ من هرجا تو نت زدم میگن تو دما اتاق بعد دوباره میگن تو یخچال نمیدونم چیکار کنم موندم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای با یه کم کره تفت بده با نمک و فلفل سیاه بعد با جعفری ساطوری بخور کاش یه تخمم آب‌پز کنی قاطیش کنی ...

حوصله ندارم معدمم حساسه سریع سنگین میشم ریسکش زیاده 😂

فک کنم بهتره تو یخچال نگه داری هیچ جا ندیدن غذا رو بیرون یخچال نگه دارن راستی مگه فردا ماه رمضونه ؟ ...

اصلا نمیخورم نمیدونم چیکار کنم 😂 یه جا زده تو یخچال خراب میشه دوباره یه جا دیگه زده باید تو یخچال بزاری من نمیدونم چیکار کنم🤦‍♀️

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792