2777
2789
عنوان

سیب زمینی آب پز

145 بازدید | 15 پست

سلام من برای سحری دوتا سیب زمینی آب پز کردم و کلا تایمش از دستم در رفت و خیلی نرم شده خراب نشده ؟ بعد تو دمای اتاق نگه دارم یا تو یخچال ؟ من هرجا تو نت زدم میگن تو دما اتاق بعد دوباره میگن تو یخچال نمیدونم چیکار کنم موندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای با یه کم کره تفت بده با نمک و فلفل سیاه بعد با جعفری ساطوری بخور کاش یه تخمم آب‌پز کنی قاطیش کنی ...

حوصله ندارم معدمم حساسه سریع سنگین میشم ریسکش زیاده 😂

فک کنم بهتره تو یخچال نگه داری هیچ جا ندیدن غذا رو بیرون یخچال نگه دارن راستی مگه فردا ماه رمضونه ؟ ...

اصلا نمیخورم نمیدونم چیکار کنم 😂 یه جا زده تو یخچال خراب میشه دوباره یه جا دیگه زده باید تو یخچال بزاری من نمیدونم چیکار کنم🤦‍♀️

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792