2777
2789

دوستان راستش من یکار بد کردم رفتم پیش ی دعا نویس گف کارام قرآنیه و رحمانی اما ارسال نداشت یجور چله طور میگف انجام بده اخرشم برو یجا دفن کن ی همچین چیزایی ک خب من گفتم نائب بکنه راستش الان سوال دارم این کار طلسمه یا دعا وقتی دفن کردن داشته و ... راستش مشکلمم هیچ حل نشد فقط گف قرآنیه من هزینه کردم الان میشه راهتمایی کنید اگ دعا قرآنی بود اصن دفن و غسل داشت؟؟

منم مث رفتم دنبال اینکارا برا برگردوندن شوهرم درحد ی چت برگشت دوباره رفت گفت جدابشیم نمیدونم چکارکنم چرااینطوری شده همش دم ازجدایی میزنه گفتن طلسم جدایی زدن

😊گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🕊✨🤲🏻😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث رفتم دنبال اینکارا برا برگردوندن شوهرم درحد ی چت برگشت دوباره رفت گفت جدابشیم نمیدونم چکارکنم ...

ببین نرو دیگ باخودش حرف بزن من ینی مث چی گیر کردم بدونی چقددددد پول گرف تازه بعد واریزی هرچی سوال میکردم با حالت موضع جواب میداد پررو اخرشم هیچی حل نشده ک نشده بدترم شد حس میکنم خدا دید اینکارو کردم بدتر مشکلم زیاد‌کرد ی حال بدیم فقط سوالم اینه دعای قرآنی نبوده ینی طلسم بوده؟؟ 

ببین نرو دیگ باخودش حرف بزن من ینی مث چی گیر کردم بدونی چقددددد پول گرف تازه بعد واریزی هرچی سوال می ...

عزیزم ازمن پولی نگرفت واشنامعرفیش کرد وخدایی خیلی خوب دلسوزانه راهنماییم کرد فقط یسری کارا بایدمیکردم قبول نکردم بعد رفتم سرچ کردم دعاهای یهو*ی وشیطانی میزنه ترسیدم اینم بگم بهت دعای سوزوندنی دفنی وابی اینا همه طلسم 

عزیزم ازمن پولی نگرفت واشنامعرفیش کرد وخدایی خیلی خوب دلسوزانه راهنماییم کرد فقط یسری کارا بایدمیکرد ...

ببین‌من ک گفتم نائب بکنه اما فک کنم قبلش بمن فرستاد گف اب رو بریز قبرستان اینا ینی دعا رو اب میخوندم ک خب من ترسیدم چون منعیاتم داشت گفتم نائب هزینه نائب گرف اما خب واقعا هیچ تغییری نشده انقدم بد بیاری میارم ینی بن بست کاملم

ببین‌من ک گفتم نائب بکنه اما فک کنم قبلش بمن فرستاد گف اب رو بریز قبرستان اینا ینی دعا رو اب میخوندم ...

عزیزم این دعاها اگر طرف واقعا کاربلد باشه موکل دارن دهاشون اگرم الکی باشه نگران نباش یچیزی داده 

عزیزم این دعاها اگر طرف واقعا کاربلد باشه موکل دارن دهاشون اگرم الکی باشه نگران نباش یچیزی داده

ن گف قرآنیه باور میکنی یچیز تایپ کرده بود تو گوشی فرستاد با یسری اعمال  چقد خریت کردم چقد پول زیادیم دادم هرسریم یسوال میپرسیدم گارد میگرف میگف تو منفی هستی هیچیم نشده بکی از دعاهام تازه بمن گفت شاید تا یسالم بکشه نتیجه ببینی فک کن یسال اصن انگار عقل نداشتم رفتم این همه‌پول دادم هیچی ب هیچی الان ببخشید طلسم سنگینی داره اره؟

ن گف قرآنیه باور میکنی یچیز تایپ کرده بود تو گوشی فرستاد با یسری اعمال چقد خریت کردم چقد پول زیادیم ...

بابت دعانگران نباش فکرنکنم تاثیرداشته باش فقط پولت ک رفته ک اونم میشه درس عبرت نری سمت این چیزا هیچ چیز ب خدا نمیشه منم اشتباه کردم رفتم میخوام خودموزندگیمو بسپرم بخدا

بابت دعانگران نباش فکرنکنم تاثیرداشته باش فقط پولت ک رفته ک اونم میشه درس عبرت نری سمت این چیزا هیچ ...

همشم از پس اندازم بود باز ی اثر میدیدیم نمیسوختم هر دعابا نائب کلی پول

بعد جالبه یچیژ‌میگفتم ی دعای دیک میگف بگیر با کلی پول باز

دیگ اصن بهش پیام نمیدم واقعا خدا ببخشه حس میکنم بعد این کارم کلا دور شده ازم و هرجی میگم نمیشنوه و میگ تو ک کارت ب بنده خدا میسپاری برو پیش خودش

همشم از پس اندازم بود باز ی اثر میدیدیم نمیسوختم هر دعابا نائب کلی پولبعد جالبه یچیژ‌میگفتم ی دعای د ...

عزیزم خودتوسرزنش نکن هرادمی توشرایط سخت ممکن اونقدر تحت فشارباشه هرکاری کنه منم اینکارو کردم 

عزیزم خودتوسرزنش نکن هرادمی توشرایط سخت ممکن اونقدر تحت فشارباشه هرکاری کنه منم اینکارو کردم

ممنون عزیزم بابت ارامشی ک دادی خدا گره از مشکلات جفتمون باز کنه ان شاءالله