2777
2789
عنوان

به نظرتون به سرپرستی گرفتن حیوون کار خوبیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 49 پست
گربه که خریدن نداره. چرا بیخودی پول حروم می‌کنی. روزی ده تاش از رو دیوار ما رد میشن

نهه خیلی نازن خیابونیاشم خیلی گوگولی ان ولی من میترسم دست بزنم بهشون راهی بشم برای امپول هاری😂

خیلی کار چیپ و بدیه. حیوونا باید ازاد باشن. یه دام پزشک میگفت هرچقدر هم واکسن بزنی و بشوری بازم بیماری را منتقل میکنن. شما هم به انسانهای دیگه میدید. تروخدا نکنید. انقدر مریضی صعب العلاج اومده از همین نگه داری پت یا کاشت ناخن و...

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه انسان و حیوان رو یکی ندونید اولی بزرگ میشه و تربیت میخواد و شرایط خاص برای سرپرستی هست

منم چون یکی نمیدونم گفتم منظورم این بود ک از لحاظ مالی ساپورتش کنه حداقل اون پولی ک میخاد خرج یه حیوون شه خرج یه ادم شه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

راه درست چیه؟

حیوون بی‌پناه به سرپرستی بگیری، یعنی پول بابتش ندی.

بعدم خیلی مسئولیت و خرج داره، اول همه‌ی جوانبو در نظر بگیر، بعد اقدام کن، چون بر خلاف باور اکثر مردم که فکر می‌کنن حیوونا حالیشون نیست، واقعاً وابسته میشن و به شرایط خونه عادت می‌کنن، گناه دارن رهاشون کنی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
باش گلم پول داری از لخاظ مالی ساپورت کن یکی از ارزوهامه خدا بهم پول بده هر چی بچه بد سرپرسته بیارمش ...

اتفاقا تو یکی از موسسه های خیریه خانوادم به بچه های بی سرپرست کمک مالی میکنن و منم شده هدیه بگیرم🥲

اتفاقا تو یکی از موسسه های خیریه خانوادم به بچه های بی سرپرست کمک مالی میکنن و منم شده هدیه بگیرم🥲

خدا خیرشون بده 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

من نظرم شخصیم جدا از خیلی مسائل اینه که جای حیوانات توی طبیعته 

مگه اون موقع که آدما خودشونم سرپناهی نداشتن حیوونا چکار میکردن 

اونام زندگی خودشونو دارن خودشون میتونن از خودشون مراقبت کنن خدا همون طور که روزی مارو میده روزی اونم میده 

مثلا خیلیا برا اینکه یه حیوونی رو به سرپرستی بگیرن عقیمش میکنن و نمی‌ذارن به زندگی عادیش ادامه بده واقعا کار غیر اخلاقیه 

بابا بذارید حیوون زبون بسه بره به جایی که تعلق داره زندگیشو کنه 

مثلا خیلیا برا اینکه یه حیوونی رو به سرپرستی بگیرن عقیمش میکنن و نمی‌ذارن به زندگی عادیش ادامه بده و ...

واقعا عقیم کردن حیوانات کار وحشتناکیه از نظر من

اصلا این نکته رو در نظر نداشتم

عروس هلندی بخر

اگر خواستی بخری باهاش حرف بزن حرف زدن هم یاد می‌گیرند

خیلیییی گوگولین

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی