2777
2789
عنوان

نابغه ۱۰ساله دروغ بود؟؟؟😕

2059 بازدید | 79 پست

من الان فیلم حسین عطایی نابغه ۱۰ساله ارو دیدم که گفت از تسلا و ولوو دعوت نامه داشته ولی به این ۲تا ایمیل زدن گفته اصلا به زیر ۱۸سال کار دادن جرمه و همچین چیزی نیست😕

آخه اصلا تو مغز نمیگنجه از۳سالگی ماشین طراحی کنه😐

ولی باباش میگفت برا کار دعوت نکردن میخاستن ۱۵سال بعد ازش رو نمایی کنن😂😂😂

پس برا چی دعوت کردن😑😑

بچه ام انگار یه حرفایی و حفظ کرده بود اومده بود جلو دوربین

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره انگار دروغ بوده😐

آخه باباش میگفت نه راست😑

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

دروغ نبوده..ما جهان سومیا کلا عادتمونه یکی که مخه یکی که استعداد داره رو اینجوری بکوبیم و تحقیرش کنیم از انگشترش و حرف زدنش ایراد بگیریم بعد یه مشت عقده ای که هیچی جز تنشون واسه نمایش ندارن بکنیمشون شاخ😑😑😕

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

نمیدونم دروغه یا نه اون قسمت دعوت به کارش از کشور های خارحی ولی حرف زدنش خیلی بیشتر از سنش بود حتی به عنوان  برنامه کارشناس طراحی خودرو مجری گری میکنه !!

پدرش توضیحاتی داده بابت حرفای پسرش و همون شرکت ها امروز تو یوتوب دیدم 

پسر زرنگی به نظر میاد 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
آخه باباش میگفت نه راست😑

خب باباشم دروغ میگفت😒کم اورد یچی گفت

بزرگترین برندهای ماشین بیان از ی طفل دعوت کنن واسه ۱۵ سال اینده؟مخ کمه تو دنیا؟😏 

بعدم خود کمپانی ها گفتن چنین چیزی نبوده

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

دروغ نبوده..ما جهان سومیا کلا عادتمونه یکی که مخه یکی که استعداد داره رو اینجوری بکوبیم و تحقیرش کنی ...

پس چرا رئیس شرکت گفت اصلا همچین چیزی  نیست؟؟؟!