2777
2789

سلام دوستان خوبین 

من دکتر برام قرص جلوگیری نوشته برای کیست 

دیروز یه بسته ۲۱تایی خوردم تموم شد تو این دوره رابطه محافظت نشده داشتم البته ۴روز پیش

الان استرس دارم حامله نشم؟ بچم ۱۱ماهشه 

پریود میشم با نخوردند یا حامله؟🥵

باید جلوگیری می‌کردی

ریسک داره

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

۳ الی ۵ روز بعد اینکه قرصت تموم شد، قاعدتاً باید پریود بشی

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دوره اول مصرف احتمال بارداری هست و باید از روش دیگه ای هم استفاده بشه

الان که قرص تموم شد باید وایسی پریود بشی بعد دوباره قرص سری بعد رو شروع کنی 

اگه باردار باشی گمون نکنم پریود بشی

تو دوره اول مصرف احتمال بارداری هست و باید از روش دیگه ای هم استفاده بشهالان که قرص تموم شد باید وای ...

یا خدا 

حالا چیکار کنم کاش ادامه بدم باز قرصو 

یا قرص اورژانسی بخورم

واقعااا؟؟؟؟؟؟ اخه بهم گفت روش خوبی برای جلوگیری هست دکتر 😣 وای حالا چیکار کنم

بازم به اندازه‌ی کان،دوم جلوگیری نمی‌کنه گلم

قرص اورژانسی نداری؟!!!

واقعااا؟؟؟؟؟؟ اخه بهم گفت روش خوبی برای جلوگیری هست دکتر 😣 وای حالا چیکار کنم

قرص ال دی دوره اول مصرفش محافظت از بارداری نمیاره ، از سری دوم این موضوع صدق میکنه 

درباره قرص اورژانسی هم الان که ۴ روز گذشته دیگه تاثیری نداره 

انشااله که باردار نیستی از این به بعد حواست باشه

بازم به اندازه‌ی کان،دوم جلوگیری نمی‌کنه گلمقرص اورژانسی نداری؟!!!

ندارم  

ولی یادمه یه بار‌گرفتم قبلا روش نوشته بود تا ۴۸ساعت بعد رابطه تاثیر داره 

من‌ک ۵،۶روز پیش رابطم بوده

قرص ال دی دوره اول مصرفش محافظت از بارداری نمیاره ، از سری دوم این موضوع صدق میکنه درباره قرص اورژان ...

مرسی عزیزم ایشالا 

سرش بخوره دکتره گفت خوبه بخور