2777
2789

من کلا هیچی ندارم تخته تختم و بزرگترین دلیلیه که از بدنم متنفرم خییلی میخام عمل کنم 

البته من اینهمه پول ندارم قراره سرویس عروسیمو بفروشم( طلا برام ذره ای اهمیت نداره) 

ولی باز دو دلم آخه ۱۲۰ ملیون؟؟؟؟؟؟

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حالت با عمل بهتر از داشتن سرویس طلا و پس اندازه اره این کارو بکن...چی مهمتر از خودت و رضایتت...البته من باشم نمی کنم چون حالم با اینکه پس اندازی دارم ک روزی ب دردم میخوره بهتره 

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

نه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اگه همسرت هیچی نمیگه ول کن

کلا مخالفه ولی اگه تصمیمم قطعی باشه هرجور شده راضیش میکنم

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

من باشم نه همچین کاری رو نمیکنم 

ولی خب اولویت آدما با هم فرق داره . وقتی این موضوع خیلی اذیتت می‌کنه و از طرفی طلا هم ذره ای اهمیت نداره واست خب انجامش بده

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

من باشم نه همچین کاری رو نمیکنم ولی خب اولویت آدما با هم فرق داره . وقتی این موضوع خیلی اذیتت می‌کنه ...

به من باشه لحظه ای درنگ نمیکنم ولی اصلا فکر اینکه ۱۲۰ ملیون پول بی زبون رو بدم برای عمل بهم خیلی استرس میده میترسم بعدا پشیمون شم چرا برا عمل اینهمه پول خرج کردم

کلا مخالفه ولی اگه تصمیمم قطعی باشه هرجور شده راضیش میکنم

والا بزرگشم خوب نیست همش باید خودتو بپوشونی

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن