2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گرفتم عزیزم 

اون زمان پمپرز و پریماه بود قیمت عالی سایز یک و دو گرفتم چند بسته ای زیاد نگیر چون بچه مشخص نمیشه سایزش و ممکنه استفاده نشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دو بسته قحطی در پیش نیست کهاومدیم و نساخت بهش

می‌خوام بگیرم خلاص بشم تا چند وقت فکرم به پوشک خریدن نباشه 🥴 دو بسته سایز چند باید باشه ،اصلا هر ماه چندتا پوشک حدودا نیازه به نظرتون؟

می‌خوام بگیرم خلاص بشم تا چند وقت فکرم به پوشک خریدن نباشه 🥴 دو بسته سایز چند باید باشه ،اصلا هر ما ...

یه بسته از کوچکترین سایز بگیر چون ممکنه به پوستش نسازه و حساسیت بده . دختر جاری من همینجوری شد . مجبور شدن چند تا مارک پوشک عوض کنن تا یکی بهش ساخت ، با بقیه پاهاش میسوخت 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
می‌خوام بگیرم خلاص بشم تا چند وقت فکرم به پوشک خریدن نباشه 🥴 دو بسته سایز چند باید باشه ،اصلا هر ما ...

بچه کوچیک ماهی سه تا رو میخواد دیگه 

سایز یک 

صفرم هست که اصولا واسه نوزاد زیر سه کیلو و نارسه

من مای بی بی هر دو بچه م خریدم و راضی بودم 

مولفیکس امتحان کردم پس میداد

واسه همین میگم زیاد نگیر باسد امتخان کنی ببینی اوکیه یا نه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

سایز صفر نگیرم؟همون یکو دو بگیرم؟

نه همون یک و دو صفر خیلی کوچولو هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه کوچیک ماهی سه تا رو میخواد دیگه سایز یک صفرم هست که اصولا واسه نوزاد زیر سه کیلو و نارسهمن مای ب ...

همون دو سه تا نهایت میگیرم اینطور که میگین به کارم نمیاد زیاد بخرم ،ممنون🙏😊

یه بسته از کوچکترین سایز بگیر چون ممکنه به پوستش نسازه و حساسیت بده . دختر جاری من همینجوری شد . مجب ...

منظورتون تعداد کمه از این ده تایی هاست؟که اول امتحان کنم؟