2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شهرتون توریستیه.نزدیک افطار اش بپز تو پارک و مکان های تفریحی ببر بفروش

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
وای فکرشم نمیشه کرد خونه بدی دست غریبه

کاش مثل قدیم یه حیاط بود  دور تا دورش اتاق اینجوری میتونستی دو سه تاش و اجاره بدی

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی
چرا اتفاقا ولی سوییت از شبی ۴۰۰ هست شهر ما

ما همین یک ماه پیش کیش بودیم شبی دو و نیم دادیم 

حالا کیش گرونه درست 

اما عسلیویه خونه افتضاح ،اما امکانات صفر شبی یک و هفتصد دادیم

سبزه ، تخم مرغ رنگی ، ماهی قرمز سفالی ، شمع های سفره هفت سین

سبزه رو میخام از الان بزارم، شیرینی و کیک هم می تونم بپزم، ولی بیشتر مشکل اصلی هم اینه فکر میکنم چون شهر کوچیکه زشته برم خودم وایستم سر بساط. فکر اشتباهیه میدونم

خونتو بدی دست مسافرای نوروزی شبی یک تومن

ما شمالیم قشنگ چسبیده با ساحل اینجا شبی دو تومن تو نوروز کمترین مقداره، ولی خب اونطوری نیستیم که خونه داشته باشیم اجاره بدیم