2777
2789
در و پنجره صدا میده

نه یه صدایه دیگه هم میاد،انگاری از آسمون صدا میاد

تو زلزله اولیه از آسمون یه صداهایه خیلی وحشتناکی میومد

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در و پنجره صدا میده

آهان 

اخه اخرین زلزله کرج قبلش ی صدایی مثه ترکیدن لوله گاز اینا اومد

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

الهی خوش باشید

قربانت عزیزم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
آهان  اخه اخرین زلزله کرج قبلش ی صدایی مثه ترکیدن لوله گاز اینا اومد

وای منم اینو شنیدم یعنی چی آخه.من که میگم هارپه

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
آخی داداشم اونجا رفته کمک های مردمی کانکس درست میکنه  میگه مردم شب سرد میان بیرون  الهی ...

کرمانشاه امن و امانه

سرپل داغون شده

کرمانشاه چیزی نیست

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

من مامانم هفتادسالشه

میگه زلزله صدا داره

از بچگیاش خاطره داره

مگه قبلنا که زلزله میومد خونه ها در و پنجره نداشتن . عقل من قبول نمیکنه؟ زلزله باشه  

همونطور که تو راهنمایی های حالا میگن چهارچوب خونه های جدید امنیت نداره و ریر اونها نرید 

چهارچوب خونه های قدیمی امنیت داشت