2777
2789
عنوان

کی بیبی چک گذاشته؟یه خط پر رنگ و یه هاله خیلی کم رنگ افتاده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 32 پست
تو چند هفتت بود فهميدي؟بتات چندبود؟ من هفته چهارمه بتام٤٧بود دكتر گفت يا لقاح دير بوده يا خارج رحمه ...

بتای قبلی هفته ی هفتم ال ام پی ۴۵ بود

این بارداری هفته ی ۵ فک کنم ۱۲۰۰

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
بتای قبلی هفته ی هفتم ال ام پی ۴۵ بود این بارداری هفته ی ۵ فک کنم ۱۲۰۰

پس بتاي من غير نرماله؟

ممكنه لقاح دير انجام شده باشه؟

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بتاي من غير نرماله؟ ممكنه لقاح دير انجام شده باشه؟

چنده عزیزم تو چه هفته ای؟

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
چنده عزیزم تو چه هفته ای؟

چهارهفته وچهار روز با بيبي هاله كم رنگ بتا٤٧

فردا دوباره بايد ازمايش بدم

چهارهفته وچهار روز با بيبي هاله كم رنگ بتا٤٧ فردا دوباره بايد ازمايش بدم

توی بارداری عادی هر ۲ روز ۲ برابر میشه

ایشالا که خوبه بارداریت

رنج بتا تا هفته ی پنجم ۰-۱۰۰۰ هست

توی بارداری عادی هر ۲ روز ۲ برابر میشه ایشالا که خوبه بارداریت رنج بتا تا هفته ی پنجم ۰-۱۰۰۰ هست

اره دكتر گفت يا دوبرابر يا بيشتر

منم امروز دقیقا همین اتفاق برام افتاد ... خیلی بده نه معلومه هست نه معلونه نیست . مارک چی گذاشتی؟

مدی کیر

خیلی بده آدم دیوونه میشه

خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه
ساک بارداری رو دیدن؟

نه دكتر گفت هنوز چيزي ديده نميشه از دوهفته ديگه

بعدم گفت تا بتات بالا نياد سونو و ازمايش نميدي

شوهرم میگه نمی‌بینه ولی من میبینم خیلی کم رنگه آیا باردارم آیا خداااایا

انشاالله بارداری ... دو روز دیگه تست بذار

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
نه دكتر گفت هنوز چيزي ديده نميشه از دوهفته ديگه بعدم گفت تا بتات بالا نياد سونو و ازمايش نميدي

دکتر من گفت از هفته ی پنجم باید دیده شه

چون برا من شک به خارج رحم بود هی سونو میکردن ببیننش

سلام عزیزان من امروز روز پریودم هست ولی خبری نیست اگه فردا صبح بی بی چک بزنم جواب میده بنظرتون؟؟؟

آره عزیزم

بیشتر بیبی چک ها یک روز بعد از عقب افتادن تاریخ، نشون میده

خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه

راستی بچه ها

دیگه مطمئنم یه خط خیلی کمرنگ هست

ولی هنوزم شوهرم نمی‌بینه

میگه توهم زدی  

فعلا که رفتم دکتر آزمایش نوشت

شنبه میرم که اگه چیزی هست دقیق نشون بده