2777
2789

سلام دوستان

من دو روز مونده به موعد پری

تست گذاشتم یه خط پررنگ و یه هاله ی خیلی کمرنگ افتاده

جوری که خودم میگم هست

همسرم میگه نیست

کسی تجربه ی مشابه این داشته و باردار بوده اون موقع؟

خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمال خیلی زیاد بارداری

قبل موعد فقط هاله میافته،۴ روز دیگه دوباره بزن پررنگ شده

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری

من ديروز زدم اينجوري شد رفتم از دادم مثبت بود بخاطر روزهاي اول بارداريته برو از بده اروم شي

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
احتمال خیلی زیاد بارداری قبل موعد فقط هاله میافته،۴ روز دیگه دوباره بزن پررنگ شده

من بعد موعودهم كم رنگ بود

من بعد موعودهم كم رنگ بود

مال منم همینطور

وقتی کمرنگ میافته چند روز بعد پررنگ میشه،منظورم این بود

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
مال منم همینطور وقتی کمرنگ میافته چند روز بعد پررنگ میشه،منظورم این بود

تو چند هفتت بود فهميدي؟بتات چندبود؟

من هفته چهارمه بتام٤٧بود دكتر گفت يا لقاح دير بوده يا خارج رحمه بارداريت خيلي ميترسم واسترس دارم

منم ۵ تا بی بی چک با مارک های مختلف یک روز که از موعد پریودم گذشت  امتحان کردم همشون خط دوم کم رنگ بود امروز که ۶ روز از پری گذشته ازمایش دادم مثبت بود برای من مارک روژان زودتر از همه بارداریم رو تشخیص داد

تو چند هفتت بود فهميدي؟بتات چندبود؟ من هفته چهارمه بتام٤٧بود دكتر گفت يا لقاح دير بوده يا خارج رحمه ...

این بارداریم توی هفته ی سوم فهمیدم ۲ روز بعد تاخیر

بارداری قبلیم که سقط شد تا ۲ هفته منفی بود بعدم هاله انداخت