2777
2789

عزیزم دعا میکنم این بار بارداری سالمی تجربه کنی برات حمد خوندم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاصله ی مال من کمتر از ۲ ماه بود

به محص این که اولین قاعدگی بعد از سقطم شروع شد اقدام کردیم باز باردار شدم

دکترمم کلی دعوام کرد گفت چه خبرته 😂

فعلا که همه چیزش نورماله،۲ ساعت پیشم صدای قلبشو شنیدیم

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
تبریک بسیار    ایشالا بسلامتی بغلش کنی برا منم دعا کن.

حتما عزیزمممممم

ایشالا تو هم زودی نینی دار شی

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
فاصله ی مال من کمتر از ۲ ماه بود به محص این که اولین قاعدگی بعد از سقطم شروع شد اقدام کردیم باز بار ...

داروی خاصی الان استفاده نمیکنید؟ یا نگفتن استراحت مطلق داشته باشید

داروی خاصی الان استفاده نمیکنید؟ یا نگفتن استراحت مطلق داشته باشید

نه هیچی نگفت

فقط هفته ی پیش آمپول پروژسترون زدم،لکه بینس و دردم نداشتم

نه هیچی نگفت فقط هفته ی پیش آمپول پروژسترون زدم،لکه بینس و دردم نداشتم

خوشحالم برات عزیزم. دلیل سقط اولت چی بود؟تو چند هفتگی؟بعدش دارو چی مصرف کردی؟

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
خوشحالم برات عزیزم. دلیل سقط اولت چی بود؟تو چند هفتگی؟بعدش دارو چی مصرف کردی؟

ساک بارداری دفرمه بود میخواستم با قرص سقط کنم که کلی داستان داشت با ۳ تا سونو باید میرفتیم داروخونه هلال احمر ایرانیشو میگرفتیم بیمارستان مینداختیم!

تا شوهرم سایتوتک آمریکایی پیدا کرد خونریزیم شروع شد خود به خودی افتاد

متیل ارگونوین خوردم بعدش برای بقایا تا یک هفته

که همش دفع شد.قرص آهنم آیروویت داد

ساک بارداری دفرمه بود میخواستم با قرص سقط کنم که کلی داستان داشت با ۳ تا سونو باید میرفتیم داروخونه ...

چقد دردسرکشیدی .خداروشکر ک الان نی نیت سالمه .منم دارم قرص آهن فیفول با فولیک اسید۵ و ویتامین ای میخورم ایشالا عید اقدام میکنم😄😄

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!