2777
2789
عنوان

شوهرم شکاکه بیاید تعریف کنم

1305 بازدید | 94 پست

شوهرم خیلی شکاکه هرروز گوشیمو میگرده . دم در نمیزاره برم . اگ کلیپی تو گوشیم باشه که ی پسر داره صحبت میکنه باهام دعوا میکنه

دیروز هم ع صبح الکی الکی گوشی منو گرفت برد سر کارش تا شب گفت میخام ببینم کسی بهت پیام میده یا نه. . بهم گفته اگر ی کلیپ پسر تو گوشیت ببینم حتی اگ کسی استوری گذاشته بود باز کرده بودی واتساپ رو حذف میکنم

من ۸ ساله باهاش ازدواج کردم ۲۳ سالمه . تو زندگیم تاحالا بهش خیانت نکردم . از دیشب باهاش قهرم ۲ .۳بار هم اومده منت کشی اما گفتم تا خودتو درست نکنی نیا طرف من 

بهش گفتم ازت بدم میاد . دلم نمیخاد پیشت باشم . گفت اره زیر سرت بلند شده .

بنظرتون ایندفعه ک اومد باهام حرف بزنه  بهش چی بگم . توروخدا کمکم کنید 

کاربری دستِ دونفره 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطشو داری که بخوای جدا شی؟نشد اعتمادشو به دست بیاری؟اینجور آدما خیلی ظلم میکنن در حق آدم خلاصه پی ...

نه نمیتونم جدا بشم . خب بخدا باب میلش رفتار میکنم اما اصلا بهم اعتماد نداره نمیدونم چ غلطی کنم که ولم کنه بحال خودم

کاربری دستِ دونفره 🌹
از 15 سالگی گیر همچنین آدمی هستی خودت از لحاظ روانی مشکل داری به نظرم که به طلاق فکر نمیکنی

عزیزم من پشتوانه ندارم بخام طلاق بگیرم ‌ . دوتا هم بچه دارم 

کاربری دستِ دونفره 🌹
حتما نگرانه ولش کنی برینمیگه من مردم حق ندارب دیگه ازدواج کنی؟یا از این قبیل حرفا؟

اره بابا هووووو اقد توهم میزنه میگه تو ب این مرد نگاه کردی 

مثلا اهنگ چاووشی گذاشتم میگه نکنه عاشق شدی .

چنروز پیش یه پسره همسایمونه اقد نگاهم میکرد شوهرم از همون روز دیگه نمیزاره دم درم برم

کاربری دستِ دونفره 🌹

صد درصد بیماره.

شما هم موقع ازدواج بچه بودی و درکی نداشتی بیمار روانی چطوره .

یا باید درمان بشه ( حتما دقت کن داروهاش رو راس ساعت بخوره ) علاوه بر روانپزشک باید روانشناس بالینی هم بره 

یا جداشو 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ