2777
2789

میگفت یکی از دانش اموزاش نه حرف گوش میکرد نه درس میخوند نه انضباطی نه هیچی هر بارم که والدینشو حاظر میکردن مادره هم سر اسم بچش قسم میخورد که چطور ممکنه من بچم و میذارم تو اتاق درم قفل میکنم فقط درس میخونههههه😐

اشنامونم گفت میذاری تو اتاق در و قفل میکنی به روش که درس بخونه تو از کجا میدونی داره چکار میکنه.

اونم میگفت نه شما دروغ میگین و دختر من پاکه و فلان.

اینم لایو دانش اموزشو که سیو کرده بود به مادرش نشون داد و کلک بچه هه رو کند😬😬

میگفت تو لایو لباسای ناجور میپوشید برا پسرا کارای خاک بر سری میکرد.

هیچی دیگه فکر کنم فاتحه ی دختره خونده شد دیگه نپرسیدم بعدش والدینش با دختره چکار کردن.

واقعا اینا تو اینستا که یه فضای عمومی و تمام عالم ادم توشن چجوری اینکارا رو میکنن نمیترسن اینجوری دستشون رو شه معلمی اشنایی کسی ببینه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ما چه

همین دختر به راه بد کشیده بشه و بعد بیاد تو زندگی همسر و برادرت بازم می گی به ما چه؟

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چه معلم حروم لقمه ای…

به نظرم معلم کار درستی کرده. 

بعد هم دختره بزار با عواقب کارهاش روبرو بشه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!