2777
2789

خدا نمی‌شنوه صدامو نمیبینه حال و روزمو...

شایدم میبینه و کاری نمیکنه..

خودش این شرایط و سر راهم قرار داد حالا موقع مشکلاتم که تو این مسیر شد کاری برام نمیکنه..

تو مگه همون خدایی نیستی که پارسال آذر ماه بدون این که من اطلاعی داشته باشم بدون این که بخوام منو تو این مخمصه انداختی ، البته اولش فکر میکردم خوشبخت ترینم نگو بدبخت شدم..

خدایا تو که تا اینجاش که منو انداختی تو این گرفتاری علتش تو بودی پس چرا بقیه اشو یه کاری نمیکنی؟

دلت به حالم نمی سوزه؟؟

به خودت و بزرگیت قسم فکر کنم دیگه بهم بی اعتنایی...

دلم شکسته ازت بدم شکسته!

تازه وارد نیستم پنجمین کاربریمه😁 #مغز_پوسیده_و_زنگ زده_چاره ای_جز_تحمیل_عقاید_ندارد🙋🏻‍♀️وقتی نظرات و عقایدم باهات جور نیست و باهام ادامه نمیدی نشون از شخصیت خوبِ توعه و وقتی دنبال زیر بغل مار میگردی اینم شخصیت تو رو نشون میده، همه یِ آدما با هر عقیده ای محترمن جز آدمی که به جز عقاید خودش کسی رو قبول نداره! نزدیک قلعه ایم ، خستگی ممنوع🕊️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله💔

تنها نبودم پس...

تازه وارد نیستم پنجمین کاربریمه😁 #مغز_پوسیده_و_زنگ زده_چاره ای_جز_تحمیل_عقاید_ندارد🙋🏻‍♀️وقتی نظرات و عقایدم باهات جور نیست و باهام ادامه نمیدی نشون از شخصیت خوبِ توعه و وقتی دنبال زیر بغل مار میگردی اینم شخصیت تو رو نشون میده، همه یِ آدما با هر عقیده ای محترمن جز آدمی که به جز عقاید خودش کسی رو قبول نداره! نزدیک قلعه ایم ، خستگی ممنوع🕊️🌱

متنت سه سال احوال دلم بود

بعدش چی شد؟

بازم صداتو نشنید؟

عزیرم چقدر با تمام وجود خرفهای ته دلت بود وفهمیدم .

منم به خدا اینو میگم میگم تو منو انداختی تو بدبختی .حالا هم کمکم نمیکنی ودستم رو‌نمیگیری.

حتی گاهی حس میکنم از ناراحتی من خوشحاله خدا میخنده و....

نمیدونم چی بگم تسلای درد عمیقت باشه .

انشا الله هرچی از خدا می خوای بهت بده.

خدا به دلت آرامش بده عزیزم چی شده

مرسی عزیزم..

بدبخت دو عالم شدم، درد بی درمون گرفتم ، کاش بیماری بود با دارو حل بشه..

مرسی عزیزم..بدبخت دو عالم شدم، درد بی درمون گرفتم ، کاش بیماری بود با دارو حل بشه..

خودمم امروز حالم گرفته چقد غروب ها غمگین تر از روزهای دیگس

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...