2777
2789
عنوان

چه خبره اخه بلامسیرررررر

136 بازدید | 12 پست

حاجی چرا اینقدر سایت داغونههههههههه

میخوام یه عکس ارسال کنم یا یه پستی بذارم 

هی میگه مطلب شما به زودی منتشر می شود 

حالا به زودیش کیه؟؟؟؟ ۷ دقیقه بعد😐😐 

اخرش هم هیچکس پیام رو نمیبینه

چه خبره بلامیسررررررر

چی کودن دری با تی جوان جان نی نی یار جااااان؟؟؟؟

بلامسیر یعنی چی؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم نظرتو پاک کردی یا واسه من نشون نمیده

سلام ، وقت بخیر…

اول اینکه من با شما چه حرفی دارم؟؟؟؟

دوم اینکه به (((فرض))) من درخواست شما رو قبول کردم، شما چی میخوام به من بگی؟؟؟

اگه درباره دوستی و… هست که باید بگم بنده هیچ وقتتتتتت با هیچچچچچ پسری رابطه عاطفی و جنسی نداشتم و نخواهم داشت چون بهش هیچ اعتقادی ندارم …

اگه هم بخوام ازدواج کنم فقط و فقط ۶ ماه اشنایی اون هم با در جریان گذاشتن خانواده ها…

و درضمن شما ۳۲ سال سن دارید و من از شما خیلی کوچک ترم…

بنابراین شرمنده به هیچ عنواااان نمیتونم بپذیرم ( چون هم از شما کوچک ترم و هم به اینجور روابط اعتقادی ندارم)🙏🏻

سلام ، وقت بخیر…اول اینکه من با شما چه حرفی دارم؟؟؟؟دوم اینکه به (((فرض))) من درخواست شما رو قبول کر ...

سلام.واقعا اینجا نمیتونم راحت حرف بزنم.تایید کن.هر موقع خواستی میتونی لغو بزنی دیگه نمیتونم پیام بدم.صرفا صحبت کردنه.هیچ  رابطه ای نیست که بخوای خودتو اذیت کنی.لطفا قبول کن

کجای رشت دنبالت بگردم...

سلام ، وقت بخیر…اول اینکه من با شما چه حرفی دارم؟؟؟؟دوم اینکه به (((فرض))) من درخواست شما رو قبول کر ...

منتظرما.پست گذاشتی بعد پیامم.من صدبار رفرش کردم صفحه رو.خب تایید کن لطفا.حرفامو بشنو.بعدش هر چی تو بگی

کجای رشت دنبالت بگردم...

منتظرما.پست گذاشتی بعد پیامم.من صدبار رفرش کردم صفحه رو.خب تایید کن لطفا.حرفامو بشنو.بعدش هر چی تو ب ...

لطفا رفرش نکنید

وقتی نمیدونم موضوع حتیییییی درباره چی هست چرا باید بپذیرم؟؟؟

لطفا رفرش نکنیدوقتی نمیدونم موضوع حتیییییی درباره چی هست چرا باید بپذیرم؟؟؟

باید نه.لطفا

حرفامو بشنو فقط.بخدا اینجا همه مسخره میکنن هر چی میگی.صرفا یه پیامه.چرا اینقدر خودتو محدود میکنی.لطفا این فرصت رو بده.مرسی

کجای رشت دنبالت بگردم...

باید نه.لطفاحرفامو بشنو فقط.بخدا اینجا همه مسخره میکنن هر چی میگی.صرفا یه پیامه.چرا اینقدر خودتو محد ...

سلام مجدد، وقتتون بخیر

قبل از اینکه این رو بگم لغو زدم

می خواستم این رو بگم برید مسجد حاج مجتهد پیش حاج اقا جوادی بهشون بگین به من یه دختر خیلی خوب و پاک معرفی کنید…

بهتون معرفی میکنه…

مسجد حاج مجتهد رشت در محله صیقلان رشت و در خیابان تختی،خیابان شریعتی واقع شده است.